مواد لازم
شکر یک قاشق سوپخوری سرپر
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب 3/5 قاشق سوپخوری
گلیسیرین 2 قاشق چایخوری
گلوکز 2 قاشق سوپخوری
پودر قند نرم و الک شده 480 گرم
شکر و پودرژلاتین را کاملاً با هم مخلوط کرده و آب را اضافه کرده و به روش بن ماری حل کنید تا دانه های ژلاتین کاملاً حل شوند
گلیسیرین و گلوکز را هم اضافه کنید و مجددا روی بخار کتری قرار دهید.کمی هم بزنید.اجازه دهید مواد،روان و شفاف شود
سپس مخلوط را در وسط پودر قند بریزید و هم بزنید
سپس با دست ورز داده تا خمیر یکدست و سفیدی شود، در صورتی که خمیر چسبندگی داشت،کمی پودر قند اضافه کنید.
خمیر را به سطح کار چرب شده با گلیسرین انتقال دهید و با دست چرب شده ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
خمیر را به هر چند رنگی که نیاز دارید تقسیم کرده و در صورت دلخواه اسانس بزنید (اگر چسبندگی پیدا کرد کمی پودر قند بزنید) خمیر را روی سطحی که پودر قند پاشیدید به ضخامت 2 میلی متر باز کنید و روی کیک بیاندازید
No comments:
Post a Comment