دسر هلو
مواد لازم:
ﺧﺎﻣﻪ صبحانه 100گرم
شیر 200میلی لیتر
کمپوت هلومیکس شده 250 گرم
زرده تخم مرغ 3عدد
پودرژلاتین 3قاشق سوپخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اب سرد 1/4 پیمانه
شکر 100 گرم
طرز تهیه///
ابتدا زرده تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن برقی زده تا مواد کرم رنگ شوند.
پودر ژلاتین را با اب روی حرارت بن ماری قرار داده تا صاف و یکدست شود.
شیر را روی حرارت قرار داده تا بجوشد و بعد روی مواد زرده تخم مرغ ریخته و
با همزن هم بزنید سپس مواد را به مدت ۵دقیقه روی حرارت قرارداده تا بوی
خامی تخم مرغ از بین برود.بعد از روی حرارت برداشته صبرکنیدتاکمی ازحرارت
بیفتد ، ژلاتین شفاف شده را اضافه کرده موادراباهم مخلوط کنید، کمپوت هلو
را میکس کرده و به همرا خامه صبحانه به مواد اضافه کنید.کرم را در قالب
ریخته و در یخچال به مدت ۳تا ۴ساعت قراردهید تا ببندد
No comments:
Post a Comment