Friday, September 18, 2015
تارت گلابی
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ
ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﺗﻪ ﺍﻥ ﺭﺍﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﻗﺴﻤﺖ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﮔﻼﺑﯽ(ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎ)ﺭﺍﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﮔﻼﺑﯽ ﺻﺪﻣﻪ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎﻓﺮﻡ ﻇﺎﻫﺮﯼ ﺍﻥ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺑﻤﺎﻧﺪ
ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍ ﺑﺎشکلات ﭘﺮﮐﻨﯿﺪ
ﻭﺑﺎﺧﻤﯿﺮ ﺗﺎﺭﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺷﺶ ﺩﻫﯿﺪ ﻭﺩﺭﻓﺮﺑﺎﺩﻣﺎﯼ ۱۸۰ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻤﺪﺕ ۳۰تا۴۰ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﯾﺎﺗﺎﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺎﯼ ﮐﻤﯽ ﻃﻼﯾﯽ شود ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪﺩﺳﺘﻮﺭﺗﻬﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮﺗﺎﺭﺕ را در اینجا ببینید
ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﺗﻪ ﺍﻥ ﺭﺍﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﻗﺴﻤﺖ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﮔﻼﺑﯽ(ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎ)ﺭﺍﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﮔﻼﺑﯽ ﺻﺪﻣﻪ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎﻓﺮﻡ ﻇﺎﻫﺮﯼ ﺍﻥ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺑﻤﺎﻧﺪ
ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍ ﺑﺎشکلات ﭘﺮﮐﻨﯿﺪ
ﻭﺑﺎﺧﻤﯿﺮ ﺗﺎﺭﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺷﺶ ﺩﻫﯿﺪ ﻭﺩﺭﻓﺮﺑﺎﺩﻣﺎﯼ ۱۸۰ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻤﺪﺕ ۳۰تا۴۰ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﯾﺎﺗﺎﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺎﯼ ﮐﻤﯽ ﻃﻼﯾﯽ شود ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪﺩﺳﺘﻮﺭﺗﻬﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮﺗﺎﺭﺕ را در اینجا ببینید
زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی
: ﻣﻮﺍﺩﻻﺯﻡ ﺯﺭﺷﮏ ﭘﻠﻮ ﺑﺎﻣﺮﻍ ﺑﺮﺍﯼ ۴ﻧﻔﺮ
ﻣﺮﻍ ۴ﺗﮑﻪ
ﺑﺮﻧﺞ ۴ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺯﺭﺷﮏ ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻧﻤﮏ ، ﻓﻠﻔﻞ ﻭﺍﺩﻭﯾﻪ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻫﻮﯾﺞ ﯾﮑﻌﺪﺩ
ﮐﺮﻓﺲ ﯾﮏ ﺳﺎﻗﻪ
ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ﯾﮑﻌﺪﺩ ﮐﻮﭼﮏ
ﺧﻼﻝ ﭘﺴﺘﻪ ﻭﺑﺎﺩﺍﻡ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺩﻭﻗﺎﺷﻖ غذاخوری
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺯﺭﺷﮏ ﭘﻠﻮ
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺯﺭﺷﮏ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ ﻭﺩﺭﺍﺑﮑﺶ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﺍﺏ ﺍﻥ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺷﮑﺮﺑﺮﯾﺰﯾﺪ
ﭘﺲ ﺍﺯﺍﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺑﺮﻧﺞ ﻭﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺗﺰﺋﯿﻦ کنید
دسر هلو
مواد لازم:
ﺧﺎﻣﻪ صبحانه 100گرم
شیر 200میلی لیتر
کمپوت هلومیکس شده 250 گرم
زرده تخم مرغ 3عدد
پودرژلاتین 3قاشق سوپخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اب سرد 1/4 پیمانه
شکر 100 گرم
طرز تهیه///
ابتدا زرده تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن برقی زده تا مواد کرم رنگ شوند.
پودر ژلاتین را با اب روی حرارت بن ماری قرار داده تا صاف و یکدست شود.
شیر را روی حرارت قرار داده تا بجوشد و بعد روی مواد زرده تخم مرغ ریخته و
با همزن هم بزنید سپس مواد را به مدت ۵دقیقه روی حرارت قرارداده تا بوی
خامی تخم مرغ از بین برود.بعد از روی حرارت برداشته صبرکنیدتاکمی ازحرارت
بیفتد ، ژلاتین شفاف شده را اضافه کرده موادراباهم مخلوط کنید، کمپوت هلو
را میکس کرده و به همرا خامه صبحانه به مواد اضافه کنید.کرم را در قالب
ریخته و در یخچال به مدت ۳تا ۴ساعت قراردهید تا ببندد
کرامبل هلو
کیک کرامبل هلو
مواد لازم
كمپوت هلو 500گرم
ارد 100 گرم
ﭘﻮﺩﺭﺑﺎﺩﺍﻡ 25گرم
تخم مرغ 2عدد
كره 75 گرم
شكر 75 گرم
وانيل يكچهارم قاشق چايخوري
نمك یک پنس
بيكينگپودر 1و 1/2قاشق چايخوري
مواد لازم براي كرامبل:
آرد 75 گرم
شكر 35 گرم
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
كره 50 گرم
مواد لازم براي رويه:
پودر قند 50گرم
آبليمو 1 قاشق سوپخوری
طرز تهيهي كيك:
كره
و شكر را با همزن ﺑﺰﻧﯿﺪ تانرم ولطیف شود حالا تخممرغها را دانه دانه
اضافه کنید بهمراه وانیل وخوب هم بزنيد در انتها آرد ،نمک، پودربادام
وبيكينگپودر را با هم مخلوط كنيد و به مايه اضافه کنید كيك را در قالب
15×30که با کاغذروغنی کف ودیوارهای انراپوشانده اید بریزید و صاف كنيد و
هلوهاي خرد شده را روي مايهي كيك بريزيد و بعد كرامبل را بریزید سپس
پرکهای ﺑﺎﺩﺍﻡ
.قالب
را در طبقهي وسط فربادمای 180درجه به مدت 35 دقيقه بپزيد. حالا آبليمو و
پودر قند را با هم مخلوط كنيد و با قلممو روي كيك داغ بريزيد.
نکته: ﺑﺎﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺑﻮﺩﻥ ﻓﺮﻫﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﯿﮏ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ
ﺍﻃﺮﺍﻑ ﮐﯿﮏ ﻃﻼﯾﯽ بشه ﺩﺭﭘﺎﯾﺎﻥ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﻥ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ
ﮔﺮﯾﻞ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ کنید
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﺍﻣﺒﻞ:
ﺍﺭﺩ،ﺷﮑﺮ،کره ووانیل راباهمزن بزنید تابه شکل خرده نان شود
کوکو مجلسی تبریز
ﮐﻮﮐﻮﯼ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺳﻪ ﺭﻧﮓ تبریز
مواد لازم لایه ی سبزی::
تره. 400گرم
آرد 2تا3قاشق سوپ خوری
نمک 1/2قاشق چایخوری
ادویه دلخواه و زرد چوبه به میزان لازم
پودر فلفل سیاه 1/4قاشق چایخوری
زرشک 2قاشق سوپ خوری
گردوی نگینی 2قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 3تا4عدد
مواد لایه ی سیب زمینی::::
سیب زمینی آب پز 500گرم،رنده شده
تخم مرغ 3عدد
نمک حدود 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاری 1/2قاشق چایخوری
محلول زعفران 1 قاشق سوپ خوری
مواد لایه ی لوبیا سبز::::
لوبیا سبز ریز شده 200گرم بخار پز
سیب زمینی نگینی 2/5 پیمانه، سرخ شده
گوشت چرخ کرده 100تا 150 گرم، تفت داده شده
پیاز سرخ شده 4قاشق سوپ خوری
زرشک 2قاشق سوپ خوری
گردو نگین شده 2قاشق سوپخوری
ادویه 1قاشق سوپخوری
نمک 1قاشق چایخوری
محلول زعفران 1قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 4عدد
روغن به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن
موادهر کوکو رو جدا ترکیب کنید وبترتیب داخل قالب بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت ونیم قراردهید
کیک بستنی
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﯿﮏ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻗﺎﻟﺒﯽ
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭﺍﺯﻓﺮﯾﺰﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻤﯽ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ
ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ سلیکونی ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭ ﭘﺮﻧﮑﻨﯿﺪ
ﮐﯿﮑﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭﮐﻪ ﺑﺎﻧﺪﺍﺯﻩ ﺩﻫﻨﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻩ ﺍﯾﺪﻩ ﺭﻭﯼ ﺑﺴﺘﻨﯽ قراردهید
ﻭﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺑﻤﺪﺕ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺩﻭﺳﺎﻋﺖ قراردهید
ﺑﻌﺪﺍﺯﻗﺎﻟﺐ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻫﻨﮕﺎﻡ ﺳﺮﻭبا ﮊﻟﻪ ﺗﺰﺋﯿﻦ کنید
پای آلبالو
مواد لازم خمیر پای
ارد. ۳۱۰ گرم
کره ۱۷۰گرم
پودرقند. ۷۰گرم
زرده تخم مرغ. یک عدد
شیر سرد. ۳ قاشق سوپخوری
یک عددزرده برای رومال روی خمیرپای
ارد. ۳۱۰ گرم
کره ۱۷۰گرم
پودرقند. ۷۰گرم
زرده تخم مرغ. یک عدد
شیر سرد. ۳ قاشق سوپخوری
یک عددزرده برای رومال روی خمیرپای
موادمیانی:
البالو. ۵۰۰ گرم
شکر. ۳۰۰ گرم
نشاسته ذرت. ۳ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری
شهد البالو. یک دوم پیمانه
ابلیمو. ۲ قاشق چایخوری
نمک. یک چهارم قاشق چایخوری
البالو. ۵۰۰ گرم
شکر. ۳۰۰ گرم
نشاسته ذرت. ۳ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری
شهد البالو. یک دوم پیمانه
ابلیمو. ۲ قاشق چایخوری
نمک. یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر پای :
کره راکه سرد است باارد مخلوط کنید میتوانید ازغذاسازاستفاده کنیدپودرقندوزرده و وانیل راافزوده وشیررابمخلوط اضافه کنید بانوک انگشت هم بزنید وجمع کنید
کره راکه سرد است باارد مخلوط کنید میتوانید ازغذاسازاستفاده کنیدپودرقندوزرده و وانیل راافزوده وشیررابمخلوط اضافه کنید بانوک انگشت هم بزنید وجمع کنید
کنیدخمیر را بصورت مسطح درکیسه فریزر بگذارید داخل یخچال تانیم ساعت استراحت کند . بعدازنیم ساعت دوسوم خمیر راداخل قالب تارت
۲۳سانتی پهن کنید
طرز تهیه مواد میانی پای
البالو را باشکر بجوشانید بمدت ۱۰ دقیقه سپس شهدالبالو را از ان جداکنید دریک کاسه همه مواد پای رابا هم ترکیب کنید
البالو را باشکر بجوشانید بمدت ۱۰ دقیقه سپس شهدالبالو را از ان جداکنید دریک کاسه همه مواد پای رابا هم ترکیب کنید
مواد میانی را روی ان ریخته واز باقی خمیر به هرشکلی که
دوست داشتید قالب بزنید و روی مواد بچینید وبازرده تخم مرغ رومال کرده ودر
فر گرم شده بادمای ۱۷۵ درجه بمدت ۴۰ دقیقه قراردهید پس ازپایان پخت گریل
راهم بمدت حداقل ۲ دقیقه روشن کنید تارویه پای طلایی ترشود
مربای بالنگ
مواد لازم
بالنگ. نیم کیلو
شکر. نیم کیلو
آب. دو لیوان
آب بالنگ. 3قاشق غذاخوری
طرز تهیه
بالنگ هارا 1الی 2 روز در آب سرد قرار دهید.
پوست زرد بالنگ را بگیرید،از آنها میتوان مربای خوعطر و خوش طعمی درست کرد.
بالنگ هارا از وسط دونیم کنید.میوه ی بالنگ را خارج کنید.
قسمت سفید را داخل آبجوش به مدت 5دقیقه بجوشانید.سپس آبکش کرده و درون آب سرد قرار .دهید. به مدت 4 الی5ساعت
در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.بالنگ ها را با دست کمی فشار دهیدتا آب تلخ آنها گرفته شود .
یکبار دیگر این کار را تکرار کنید.شکر را بجوشانیدبا آب بالنگ هارا که کاملا آبشان رفته را درون شهد بریزید و اجازه دهید تا قوام بیاید.در 5دقیقه پایانی از آب میوه درون مربا بریزید.
نکته:
دو نیم کردن بالنگ ها بهتر است زیرا اگر از ابتدا برش یا قالب بزنید،مربا در هنگام پخت له میشود.
برای برش زدن بهتر است مربا سرد شود.یعنی درون یخچال بگذارید.سپس برش یا قالب بزنید.
در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.بالنگ ها را با دست کمی فشار دهیدتا آب تلخ آنها گرفته شود .
یکبار دیگر این کار را تکرار کنید.شکر را بجوشانیدبا آب بالنگ هارا که کاملا آبشان رفته را درون شهد بریزید و اجازه دهید تا قوام بیاید.در 5دقیقه پایانی از آب میوه درون مربا بریزید.
نکته:
دو نیم کردن بالنگ ها بهتر است زیرا اگر از ابتدا برش یا قالب بزنید،مربا در هنگام پخت له میشود.
برای برش زدن بهتر است مربا سرد شود.یعنی درون یخچال بگذارید.سپس برش یا قالب بزنید.
حلوای بادام
مواد لازم
آرد گندم سه صفر 450گرم
آرد برنج 250 گرم
پودر قند 700گرم
پودر بادام 200گرم
هل آسیاب شده 20گرم
کره 350گرم
روغن جامد 2ملاقه کوچک
زنجبیل به میزان دلخواه
آرد را در ماهیتابه روی حرارت تفت دهید،با شعله ی کم،بدون روغن.در حین تفت دادن آرد برنج را بریزیدو بعد از کمی تفت دادن آن ها را الک کنید. بعد کمی روغن اضافه کنید و کامل مخلوط و آنها را الک کنید و مجددا الک کنید
.روغن و بقیه کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید،نباید زیاد ﺗﯿﺮﻩ شود و باید رنگ آن روشن بماند.وقتی به میزان لازم سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید و پودر قندو هل و بادام و زنجبیل را بریزید و مخلوط کنید
در نهایت ﺩﺭ یک سینی پهن کنید ،به قطر ۱سانت ،و بعد بصورت دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید.ﻭﺩﺭﯾﺨﭽﺎﻝ بمدت ۲ﺍﻟﯽ ۳ﺳﺎﻋﺖ قراردهید ﻭﺍﻧﮕﺎﻩ ﺣﻠﻮﺍﻫﺎﯼ ﺑﺮﺵ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺭﺍﺍﺯﻫﻢ ﺟﺪﺍﮐﻨﯿﺪ
ترشی فلفل و بادمجان شکم پر
ﺗﺮﺷﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺷﮑﻢ ﭘﺮ
ﻓﻠﻔﻞ ﺭﯾﺰ ۳۰ ﻋﺪﺩ
ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﻣﻌﻄﺮ ﺧﺸﮏ نیم لیوان
ﻫﻮﯾﺞ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺷﺪﻩ ۲عدد
نمک نصف قاشق مرباخوری
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ نصف قاشق چایخوری
ﮔﻠﭙﺮ ﻧﯿﻢ ﮐﻮﺏ یک قاشق مرباخوری
ﺳﯿﺮ ﯾﮏ ﺑﻮته
ﻓﻠﻔﻞسبز ۴ﻋﺪﺩ
سرکه بمیزان لازم
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ
ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ روبه همراه نصف فنجان سرکه ﺗﺮﮐﯿﺐ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﮏ ﺑﺮﺵ ﻭﺳﻂ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭﺩﺍﺧﻞ ﺍﻧﺮﺍﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺍﺯ مواد ﺗﺮﺷﯽ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﻧﺮﺍ ﭘﺮﮐﻨﯿﺪ ودرظرف مناسب بجینید ﻭﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﻟﯿﺘﺮﺳﺮﮐﻪ ﺭﺍﺑﺤﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭﺩﺍﻍ ﺭﻭﯼ ﻓﻠﻔﻠﻬﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ ﻭﺩﺭﺏ ﺍﻧﺮﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺷﯽ ﺑﻌﺪﺍﺯﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻣﺎﺩﻩ
است
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﯼ ﺗﺮﺷﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ
ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺰ ۱۰ﻋﺪﺩ
ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﻣﻌﻄﺮﺧﺸﮏ ۱ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﻧﻤﮏ ۲ﻗﺎﺷﻖ مرباخوری
ﻫﻮﯾﺞ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩﺷﺪﻩ ۵عدد
ﺳﯿﺮ ﯾﮏ ﺑﻮﺗﻪ ﮐﻮﭼﮏ
ﻓﻠﻔﻞ ۴ تا۵ ﻋﺪﺩ
ﮔﻠﭙﺮ نیم کوب ۱ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ۱/۲ﻗﺎﺷﻖ مرباخوری
ﺳﺮﮐﻪ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ لازم
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ
ﻫﻮﯾﺞ ﺭﻭﻧﮕﯿﻨﯽ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺗﻤﯿﺰ ﭘﻬﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺍﮔﺮﺭﻃﻮﺑﺘﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﺎﻣﻼ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺩﺭﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩﺧﺸﮏ ﺭﻭﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺳﺮﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﺍﻧﻬﺎ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ
ﺭﻭﯼ ﻗﺴﻤﺖ ﺑﺎﻻﯼ ﻓﻠﻔﻠﻬﺎ ﯾﮏ ﺑﺮﺵ ﺍﻓﻘﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﻧﻪ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﮐﺎﻣﻞ ﻭﻗﺴﻤﺖ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﻭﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺍﺯﻣﻮﺍﺩ ﺗﺮﺷﯽ ﺩﺭﻭﻥ ﻓﻠﻔﻞ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ .
ﻓﻠﻔﻠﻬﺎ ﺭﺍﺩﺭﻇﺮﻑ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ ﻭﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﻟﯿﺘﺮﺳﺮﮐﻪ ﺭﺍﺑﺠﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﺩﺍﻍ ﺭﻭﯼ ﻓﻠﻔﻬﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ
ﻓﺮﺻﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺮﺷﯽ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺏ ﻇﺮﻑ ﺭﺍﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺷﯽ ﺑﻌﺪﺍﺯﮔﺬﺷﺖ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﺳﺖ
ترشی بادمجان ﺷﮑﻢ پر
مواد لازم :
سبزﯾﻬﺎﯼ ﻣﻌﻄﺮﻭﻣﺤﻠﯽ ﯾﮏ لیوان
ادويه يك قاشق جایخوری
نمک يك قاشق مرباخوری
بادمجان قلمی کوچک ۱كيلو
سرکه به میزان لازم
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﯾﮏ قاشق مرباخورﯼ
ﻫﻮﯾﺞ ﻧﮕﯿﻨﯽ شده ۵ﻋﺪﺩ
گلپر نیم کوب ۱ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺳﯿﺮ ۲بوته
ﻓﻠﻔﻞ سبز خشک شده یک قاشق مرباخوری
سرکه ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ لازم
طرزتهيه :
سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع،مرزه، ریحان ،ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است. سبزيها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم.
براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده کنید. يك برش در وسط بادمجان ها ايجاد کنیدو در سركه بحوشانید. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قراردهید تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.
سبزي ترشي خرد شده را درظرف تقريباً بزرگي بریزید و نمك ، ادويه،ﻫﻮﯾﺞ ،ﮔﻠﭙﺮ، سیر وﻓﻠﻔﻞ ونصف فنجان سرکه به آن اضافه کنید . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را ازاين مخلوط پرکنید و در ظروف مخصوص ترشي بگذارید. سپس روي مواد سركه بریزید تا سركه روي بادمجان ها را بگيرد. در آنها را محكم ببندید و در جاي خنك نگه دارید
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯﺳﺒﺰﯼ ﻫﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید
ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺷﯽ ﺑﻌﺪﺍﺯﺣﺪﻭﺩ ۱۰ ﺭﻭﺯ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺼﺮﻑ میباشد
Tuesday, September 15, 2015
کیک با روکش فوندانت
مواد لازم
شکر یک قاشق سوپخوری سرپر
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب 3/5 قاشق سوپخوری
گلیسیرین 2 قاشق چایخوری
گلوکز 2 قاشق سوپخوری
پودر قند نرم و الک شده 480 گرم
شکر و پودرژلاتین را کاملاً با هم مخلوط کرده و آب را اضافه کرده و به روش بن ماری حل کنید تا دانه های ژلاتین کاملاً حل شوند
گلیسیرین و گلوکز را هم اضافه کنید و مجددا روی بخار کتری قرار دهید.کمی هم بزنید.اجازه دهید مواد،روان و شفاف شود
سپس مخلوط را در وسط پودر قند بریزید و هم بزنید
سپس با دست ورز داده تا خمیر یکدست و سفیدی شود، در صورتی که خمیر چسبندگی داشت،کمی پودر قند اضافه کنید.
خمیر را به سطح کار چرب شده با گلیسرین انتقال دهید و با دست چرب شده ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
خمیر را به هر چند رنگی که نیاز دارید تقسیم کرده و در صورت دلخواه اسانس بزنید (اگر چسبندگی پیدا کرد کمی پودر قند بزنید) خمیر را روی سطحی که پودر قند پاشیدید به ضخامت 2 میلی متر باز کنید و روی کیک بیاندازید
شیرینی مربایی
مواد لازم:
پودر قند 100 گرم
روغن جامد 300 گرم
شربت بار یا عسل گرم 60 گرم
شير 60 گرم
وانيل مقداری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 600گرم
مارمالاد یا ژله ی مغزی به مقدار لازم.
روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود
بعد از اون آرد رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن هم میزنیم.
خمیر با قرار گرفتن در یخچال چسبندگی اش بهتر خواهد شد.
خمير را به مدت 1 الی 2 ساعت در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد.
بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد.
براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرتارت بپاشيد در سيني فر چيده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150
درجه بپزيد تا كمي تغيير رنگ دهد
Subscribe to:
Posts (Atom)