Wednesday, October 21, 2015

آش بادمجان



 مواد مورد نیاز : 
بلغور گندم یاجو :  ۱پیمانه
لوبیا قرمز : ۱ پیمانه
نخود :۱پیمانه
بادمجان خردشده : ۱ کیلوگرم
کشک : ۲لیوان
پیاز داغ و نعنا داغ وسیرداغ : به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه :
حبوبات راازشب قبل بخیسانید ویا ۳دقیقه بجوشانیدودرهمان اب بگذارید بماندتایکساعت سپس اب انراخالی کنید ومجددا همراه بلغور بگذارید تاکاملا پخته شوند، نمک،فلفل  وکمی ﭘﯿﺎﺯﺩﺍﻍ راکه بازردچوبه تفت داده اید رابه مواددرون ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ اضافه کنیدوقتی خوب پخته شدن بادمجان ﻫﺎ ﺭﺍکه کمی درروغن تفت داده اید رادرون اش بریزید
 وپس ازنیم ساعت کمی کشک،  رابیفزایید شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد. 
ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ازاب قلم ویااستاک گوشت برای خوشمزه ترشدن اش نیزاستفاده کنید 
نکته بادمجان راخرد کرده ودرروغن کمی تفت دهید
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺗﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﻭﭘﺨﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﺵ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﺜﻞ ﺍﯾﻨﮑﻪ ازﮔﻮﺷﺖ ﻭﯾﺎ ﻋﺪﺱ ﺩﺭﺗﻬﯿﻪ ﺍﺵ بادمجان ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸ

کوفته تبریزی اصل








ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺗﺒﺮﯾﺰﯼ اصل l

مواد لازم:: برای دو عدد کوفته
لپه  150 گرم
برنج  75 گرم
گوشت گوساله و گوسفندی مخلوط کم چرب  300 گرم
تره ی خرد شده ریز  2 قاشق غذاخوری
مرزه ی خشک  1 قاشق مرباخوری
زرد چوبه و ادویه  1قاشق مرباخوری
تخم مرغ کوچک  1 عدد
پیاز کوچک  1 عدد
آرد  2 قاشق غذاخوری
نمک  به میزان لازم
...مواد سس یا آب کوفته
آرد  1 قاشق غذاخوری
روغن  1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ  2 قاشق غذاخوری
نمک  به میزان لازم
زردچوبه و ادویه  از هرکدام 1/2 قاشق غذاخوری
زرشک  1 قاشق غذاخوری
رب  3 قاشق غذاخوری
آلو (درصورت تمایل)  5 تا 6 عدد
آب  7 تا 8 لیوان
..مواد داخل کوفته:
تخم مرغ پخته  2 عدد
پیاز داغ  1 قاشق غذاخوری پر
آلو  5 تا 6 عدد
زرشک  1 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده  1 قاشق غذاخوری  


                                  



ﻃﺮﺯتهیه/// 
برنج و لپه رو  که از شب قبل خیسوندیم ،میپزیم و آبکش میکنیم به طوری که آب اونها کاملا کشیده بشه و خشک باشن.. در این مرحله می تونیم برنج و لپه رو داخل دستگاه غذاساز بریزیم و کاملا له کنیم .
در مرحله ی بعد،همه ی مواد کوفته رو در ظرفی بزرگ ریخته و با گوشت کوب خوب میکوبیم..ضربه ها باید کوبنده باشه..البته بعضی ها کل مواد کوفته رو داخل غذا ساز میریزند..ولی به نظر من با کوبیدن بافت بهتری داره
در این مرحله سس یا آب کوفته رو آماده می کنیم ..به این صورت که آرد و در روغن تفت میدیم ..فقط کمی که بوی خامیش گرفته بشه.. سپس ادویه نمک و رب رو هم به همراه پیاز داغ اضافه می کنیم..وکمی مواد رو با هم تفت میدیم و آب رو میریزم و در قابلمه رو میذاریم تا به جوش 
بیاد.

                         


. زمانی که آب کوفته جوشید ، حرارت زیر قابلمه رو کم می کنیم .. در این مرحله مواد کوفته رو که خیلی خوب کوبوندیم و ورز دادیم رو به دو قسمت تقسیم می کنیم ..اینجا به یه کاسه ی متوسط نیاز داریم تا مواد هریک از کوفته ها رو توش بذاریم و وسطش رو گود می کنیم و از مواد داخل کوفته داخلش میذاریم و خیلی آروم شروع به بستن کوفته می کنیم
کوفته رو از کاسه برداشته و داخل دستمون گرد می کنیم و داخل آب کوفته میندازیم 



نکته ی مهم در این مرحله اینه که باید حرارت کم باشه و آب کوفته خیلی ریز بجوشه تا کوفته وا نره...ودر قابلمه هم باید نیمه باز باشه..این دونکته از مهمترین نکته ها در تهیه ی کوفته هست...





Saturday, October 17, 2015

مارمالاد زرشک









ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ صبح بارونی ودل انگیز پاییزیتون ﺑﺨﯿﺮ 
ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ  ﺗﻮﺍﻡ ﺑﺎﺍﺭﺍﻣﺶ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﺍﺭﺯﻭﻣﻨﺪﻡ مارمالاد شفاف زرشک ونان خانگی
چند نکته در مورد پخت مارمالاد
 ۱)میوه هایی که می توان با آنها مارمالاد تهیه کرد ، عبارتند از : زرد آلو ، توت فرنگی ، به ، سیب ، هلو ، آلبالو ،تمشک ،کیوی، هویج ، آلو زرد یا قطره طلایی ، الوشابلون ، حتی زﺭﺷﮏ ، تمشک، پرتقال ، گلابی ﻭﺍﻧﺠﯿﺮ...
۲)  در مورد میوه هایی که هسته دار ﻫﺴﺘﻨﺪ ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ ویامیکس کنید
۳)برای مارمالادسیب ،به ﻭﻫﻮﯾﺞ پوست انراکنده وچرخ کنیدوبادولیوان اب بپزید سپس شکر رااضافه کنید
۴)  ﺑﺮﺍی پوست کندن میوه هایی چون ﻫﻠﻮ ابتدامیوه ﻫﺎﺭﺍ درابجوش بریزید وپس ازیک الی دو دقیقه میوه هارادرابسردبریزید بااین شک حرارتی پوست میوه براحتی جدا میشود سپس میوه هارادرمیکسر بریزید تاپوره شوند
۵)برای یک کیلو میوه ی شیرین، نیم کیلو  شکر و برای یک کیلو میوه ی ترش، یک کیلو شکر اضافه کنید (البته بسته به ﺫﺍﺋﻘﻪ )و بگذارید تا با شعله ملایم پخته شود. در صورتی که بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد ، می توانید برای یک کیلو میوه از دو ورق ژلاﺗﯿﻦ استفاده کنید ﻭ پس ازحل کردن به روش بن ماری آن را به میوه درحال پخت افزوده و بعد از ۴-۳ جوش، آن را از روی حرارت بردارید .
۶)برای میوه های شیرین ﺩﺭﭘﺎﯾﺎﻥ برای هریک کیلومیوه ازدوقاشق سوپخوری ابلیمو استفاده کنیدهمچنین میتوانید برای معطر کردن مارمالاد ازهل ،گلاب یاوانیل استفاده کنید.
طرزتهیه ﻣﺎﺭﻣﺎﻻﺩ شفاف مناسب برای ﺗﺰﺋﯿﻦ ،شیرینی،ﺩﺳﺮ ،ﮐﯿﮏ یابستنی
میوه را با یک لیوان آب داخل قابلمه ای بپزید. اما، در آن را نبندید.پس از چند دقیقه وقتی میوه نرم شد، آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید و شیره میوه را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.
در حین پخت، کف روی آن را جمع کنید.
نباید زمان پخت طولانی شود تا رنگ مارمالاد حفظ شود
نکته
1ـ چرامارمالادهابعدازپخت رنگ و شفافیت خود را از دست می دهند :
الف : در جای گرم نگهداری شوند. 
ب : دوباره جوشانده شوند.
ج : زمان زیادی نگهداری شده باشند (بهتر است مارمالادها را بیشتر از یک سال نگهداری نکنید.)
2ـ اگر مارمالاد با حرارت تند بجوشد، شکرک می زند.
3ـ بهتر است برای تهیه مارمالاد از ظروف لعابی و نچسب استفاده کنید. همچنین درِ ظرف باز باشد تا رنگ مارمالاد بهتر شود.



Friday, October 16, 2015

پیتزا اسفناج












🍕🌿🍕ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ 🍕🌿🍕
ﻣﻮﺍﺩﻻﺯﻡ
خمیرپیتزا تهیه شده ازخمیر جادویی
ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺧﺮﺩﺷﺪﻩ ﻭ ﺍﺑﭙﺰ ﺷﺪﻩ  ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺳﺲ ﺍﻟﻔﺮﺩﻭ  ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
پنیرپیتزا  یک و یک دوم پیمانه
مرغ پخته وتکه شده  یک پیمانه
ﻓﻠﻔﻞﻭﺍﺩﻭﯾﻪﻭﺍﻭﯾﺸﻦﻭﻧﻤﮏ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥﺩﻟﺨﻮﺍﻩ
ﻗﺎﻟﺐ پیتزای ۲۳ ﺳﺎﻧﺘﯽ  ۱عدد





ﻣﻮﺍﺩﻻﺯﻡﺑﺮﺍﯼ تهیه ﺳﺲ ﺍﻟﻔﺮﺩﻭ
ﮐﺮﻩ  ۵۰ﮔﺮﻡ
 ﺧﺎﻣﻪ  ۱۰۰ﮔﺮﻡ 
ﭘﻨﯿﺮ پارمسان  ۱۰۰گرم
سیررنده شده  یک ﺣﺒﻪ
نمک وفلفل  بمیزان دلخواه
جعفری ساطوری  نصف قاشق سوپخوری 
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ
ﺑﻌﺪﺍﺯﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ اول خمیر انراﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ۳ﻣﯿﻠﯽ ﻣﺘﺮ ﻭ ﺍﻧﺮﺍ ﺑﺒﻪ ﻣﺮﺑﻌﻬﺎﯼ ۵*۵ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻩ ﻭﺩﺍﺧﻞ ﻫﺮ ﻣﺮﺑﻊ ﺭﺍﯾﮏ قاشق ﺍﺯ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪ ﻭﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍجمع ﮐﺮﺩﻩ ﻭﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﭼﻮﻧﻪ ﻭﯾﺎﮔﺮﺩﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﺎ ﻗﺎﻟﺐ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ ﻭﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺧﻤﯿﺮ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﻭﻡ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ دهد 






ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﺖ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺳﺲ ﺍﻟﻔﺮﺩﻭ ﻭﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ ﺩﺭﻇﺮﻓﯽ ﺑﻬﻤﺮﺍﻩ ﻧﻤﮏ ﻭﻓﻠﻔﻞ ﻭﺍﺩﻭﯾﻪ ( ﻣﻦ ﺍﺻﻮﻻ ﺍﻭﯾﺸﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ )ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﻣﺎﺑﯿﻦ ﺧﻤﯿﺮ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯﭘﻨﯿﺮﭘﯿﺘﺰﺍﯼ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺭﺍﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺳﭙﺲ ﻣﺮﻍ ﺗﮑﻪ ﺷﺪﻩ ﻭﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺑﺎﻗﯽ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺭﺍﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﮐﻤﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺧﺸﮏ ﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ ﻭﺩﺭ ﻓﺮ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻤﺪﺕ  ﺣﺪﺍﻗﻞ ۳۵ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪ 
ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎﺯﺭﺩﻩ ﺭﻭﻣﺎﻝ ﺑﺰﻧﯿﺪ 
ﺑﺎﻗﯽ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍﻧﯿﺰ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎﺯﮐﻨﯿﺪ ﻭﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﻣﺮﺑﻊ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﭼﻮﻧﻪ ﺟﻤﻊ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺩﺭ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪ ﺣﺘﯽ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﻣﺎﻝ ﻭﻟﻘﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﭘﻨﯿﺮﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ 
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺳﺲ ﺍﻟﻔﺮﺩﻭ
ﮐﺮﻩ ﺭﺍﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﯼ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺮﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﺠﻮﺵ ﺍﻣﺪ  ۵ دقیقه بعد سیررنده شده و ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺴﺎﻥ ﺭﺍﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ وخوب  ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎﻣﻮﺍﺩ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ ﺑﻌﺪﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﺯﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﮐﻨﯽ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺑه ﺳﺲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﻧﻤﮏ ﻭﻓﻠفل












Thursday, October 8, 2015

کیک کدو حلوایی و دارچین









ﮐﯿﮏ ﮐﺪﻭ ﺣﻠﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ 
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ 
آرد.  ۳پیمانه
دارچین.  دو قاشق چایخوری
نمک.  ۱قاشق چایخوری
جوش شیرین.  ۱قاشق چایخوری
تخم مرغ.  ۴عدد
شکر.  ۲پیمانه
کدو حلوایی پوره شده.  ۲پیمانه
روغن کانولا.  ۱.۱/۲ پیمانه
شکلات چیپسی.  ۱.۱/۲پیمانه
طرز تهیه////
در یک ظرف بزرگ،آرد،دارچین،نمک و جوش شیرین را مخلوط کنید و چند بار الک کنید.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها،شکر،پوره کدوحلوایی و روغن را با همزن مخلوط کنید.
مواد دو ظرف را با هم مخلوط کرده  و چیپس شکلات را اضافه کنید..در قالبی که از کاغذروغنی ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ اید بریزید.(من از قالب لوف استفاده کردم)ﺍﻟﺒﺘﻪ دوتاقالب
قالب را در فر ۱۷۵درجه ،که از قبل روشن کرده اید به مدت حدودا یک ساعت قرار دهید،
زمانی کیک آمادست که تستر تمیز بیرون بیاد،این مدت زمان ممکن است کمتر یا بیشتر شود،مراقب باشید.
نکته:
به حای جوش شیرین میتونید از بیکینگ پودر هم استفاده کنید،ولی نتیجه ی مطلوبی نخواهد داد و کیفیتش قطعا تغییر میکنه.


براونی شکلاتی








طرزتهیه
 آرد.  210گرم
پودر کاکائو.  2قاشق غذاخوری
شکلات تلخ.  300گرم
کره.  200گرم
شکر  450گرم
تخم مرغ.  5عدد
وانیل.  2قاشق چایخوری
نمک.  1قاشق چایخوری
//طرز تهیه
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد گرم کنید.قالب۲۰*۳۰را چرب کرده و کاغذ بیاندازید.
کره و شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.
آرد و پودر کاکائو و نمک را با هم الک کنید.
زمانی که کره و شکلات ذوب شدند ،شکر را اضافه کنید،و خوب مخلوط کنید.و اجازه دهید به دمای محیط برسد..حالا تخم مرغ هارا اضافه کنید.در این مرحله زیاد نزنید..فقط در حد فولد شدن.
ﺣﺎﻻ مخلوط ارد ﻭﭘﻮﺩﺭﮐﺎﮐﺎﺋﻮﺭﺍﻧﯿﺰ اضافه کنید ﻭﺯﯾﺎﺩ هم نزنید فقط درحد مخلوط شدن
اگر زیاد بزنید براونی بافت مخملیشو از دست میده و به جای براونی کیک شکلاتی خواهید داشت.
مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت نیم ساعت قرار دهید.برخلاف کیک های دیگر که در هنگام تست کردن،نباید چیزی به تستر بچسبه.در مورد براونی صدق نمیکنه.و همین که کیک از دیواره های قالب فاصله گرفت،کیک آماده است
اگر بیشتر در فر بمونه ..خشک میشه

Thursday, October 1, 2015

مربای زرشک تازه



این مربای ،بسیار خوش رنگ و خوش طعمه و واقعا طهم متفاوتی داره که قطعا عاشقش خواهید شد.
دستور از وبلاگ لذت آشپزی با هانی شف عزیزم



مواد لازم:

زرشک پاک کرده: 500 گرم

شکر: 500 گرم (من همیشه نسبت مساوی شکر و زرشک می گیرم تا ملس باشه مربا..شما اگه خیلی شیرین دوست دارین باشه 200 گرم بیشتر از مقدار زرشک، شکر بریزین)

آب: 2 تا 2 و نیم لیوان

وانیل: نوک کارد

طرز پخت:

زرشک رو بعد از پاک کردن شستم و توی آبکش گذاشتم آبش بره


شکر رو توی آب ریختم و هم زدم..روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه و جوش بیاد...کمی شربت غلیظ بشه..حدود 6، 7 دقیقه


حالا زرشک ها رو توش می ریزیم و می ذاریم 5 دقیقه ای بجوشه


تا کمی قوام بیاد....من شربت مربای زرشک رو زیاد نمی ذارم غلیظ بشه


در عین حال مربا باید به اندازه پخته بشه ...زیاد بمونه له میشه ها


خاموش می کنم و میذارم خنک بشه کمی (از داغی بیفته) بعدم وانیل توش ریختم و هم زدم

وقتی خوب خنک شد، توی شیشه می ریزم...


بقیه شربتش رو هم توی شیشه دردار نگه میدارم...شربت زرشک خیلی خوشمزه ست..

خورشت کدوحلوایی




خورشک خوش طعم‌و پاییزی کدو حلوایی که برای عزیزانی که طعم کدوحلوایی رو دوست دارن واقعا گزینه ی مناسبی برای تهیه هست.




مواد لازم
گوشت گوسفندی  ۵۰۰ گرم
کدو حلوایی ﭘﻮﺳﺖ گرفته وخردشده ۵۰۰گرم
الوخورشتی          ۱۰۰گرم
دارچین وادویه خورشتی به مقدار لازم
زردچوبه        ﯾﮏ قاشق چایخوری
نمک              به میزان لازم
محلول زعفران  دوقاشق ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
پیازداغ            دوقاشق ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
ﺭﺏ                دوتاسه قاشق غذاخوری
شکردرصورت تمایل به انداره دلخواه
طرز تهیه

 گوشت را باپیازداغ درروغن تفت دهید تا سرخ شود روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود. زردچوبه را نیز افزوده و تفت دهید. ۵لیوان آب گرم اضافه کنید، پس از این که به جوش آمد حرارت را ملایم کنیدواجازه بدید تاگوشت بپزه زمانیکه گوشت کاملا پخت رب رادرکمی روغن تفت ﺩﻫﯿﺪ بهمراه دارچین وادویه ودرون خورش بریزید والوخورشتی راکه شسته اید رااضافه ﮐﻨﯿﺪ در واجازه دهیدتاکاملا خورش جابیفته درتابه ‌ای روغن ریخته روی حرارت قرار دهید کدو را در آن تفت دهید. سپس کدو را به همراه زعفران به خورش اضافه کنید واجازه دهید ده دقیقه ای خورش جوش بزنه 
*دراین خورش ازانواع چاشنی میتوانید استفاده ﮐﻨﯿﺪ (ابلیمو ، ﺍﺑﻐﻮﺭﻩ ، لیموعمانی ، سرکه ، غوره ، غوره ﻏﻮﺭﻩ)

*اگردوست داشتید چندقاشق شکربهمراه کدو به خورش اضافه کنید
ﺍﯾﻦ خورش روباگوشت مرغ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺗﻬﯿﻪ کنید

کیک قهوه و سس شکلات


کیک خوش طعم و متفاوت قهوه با سس شکلات






مواد لازم:
تخم مرغ    ۳عدد
آرد          ۲پیمانه
شکر       ۱پیمانه
روغن      ۱پیمانه
شیر      ۱/۲پیمانه
بیکینگ پودر  ۲قاشق چایخوری
وانیل     ۱/۴قاشق چا یخوری
پودر قهوه فوری ۶ تا ۷قاشق سوپخوری(میتونید کم و زیاد کنید)
آب جوش   نصف پیمانه
پودرکاکائو  ۲قاشق سوپخوری
طرز تهیه///
قهوه را در آبجوش حل کرده و بگذارید ولرم شود.
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل حدود ۱دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه.
شیر و روغن  و محلول قهوه  را اضافه کنید و ﺑﺎﻫﻤﺰﻥ بزنید
آرد و بیکینگ پودر را که سه بار الک کرده اید ﺭﺍ اضافه کنید.و در فر به مدت ۴۰تا۵۰دقیقه قرار ﺩﻫﯿﺪ ﮐﯿﮏ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﻣﺎﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺗﺴﺘﺮ ﭼﯿﺰﯼ نچسبه
سس شکلات شف طیبه:
شکلات تلخ بهتره بالای ۹۰٪   ۱۶۰گرم
کره.    ۱۰۰گرم
شیر تبخیر شده     ۳۶۰میلی لیتر
پودر قند    ۲لیوان
طرز تهیه///
شکلات و کره را در یک کاسه به روش بن ماری ،زیر کتری کم باشد.هم نیزنیم تا ذوب و یکدست شوند.
شیر تبخیر شده را اضافه میکنیم و هم نیزنیم تا حل شود
وقتی حل شد مواد را به قابلمه ای مناسی منتقل میکنیم و روی حرارت مستقیم میذاریم و به خوبی هم میزنیم تا ته نگیرد و غلیظ بشه.
این سس توی ظرف در دار در یخچال تا مدت ها میمونه.
 یک لیوان شیر تبخیر شده :
ترکیب ۲/۳لیوان شیر خشک نیدو با ۳/۴لیوان آب جوش ﻭﺩﺭﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﻣﯿﮑﺲ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎﺻﺎﻑ ﻭﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﺩ

سس کارامل








مواد مورد نیاز
1 - شکر  ۲۰۰ گرم 
2 - خامه ی صبحانه  ۲۰۰گرم
روش پخــــت
شکر را در قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

شکر بر اثر حرارت شروع به ذوب شدن میکند.اصلا هم نزنید.فقط گهگاهی قابلمه را تکان دهید

وقتی شکر ذوب شود شفاف میشود.(تا اینجا شما شکر کاراملی دارید)

در این مرحله خامه را که بهتر است آن را کمی گرم کرده باشید ، به کارامل اضافه کنید و سریع هم بزنید

سس کارامل آماده است.این سس را در ظرف شیشه ای دردار میتوانید به مدت طولانی در یخچال نگه داری کنید.






چند نکته در تهیه این سس:
قابلمه ای مناسب که بهتر است از جنس روی باشد در نظر بگیرید
متناسب با میزان شکر قابلمه را انتخاب کنید و حجم زیادی از شکر را در قابلمه ای کوچک نریزید.
سس کارامل را در حجم زیاد تهیه نکنید و اگر به مقدار زیادی از آن احتیاج داشتید ، طی چند مرحله تهیه کنید.
هنگام ذوب شدن شکر اصلا آن را هم نزنید.
هنگام ذوب شدن شکر مراقب باشید که شکر زیاد نسوزدکه هم مزه ی بدی به سس میدهدهم رنگ آن را تیره میکند.

مارمالاد پرتقال





موادلازم
پرتقال بدون پوست  ۵۰۰گرم
رنده پوست پرتقال  به میزان لازم
شکر  ۱کیلوگرم
آبلیمو  ۱قاشق چایخوری
ﮊﻻﺗﯿﻦ  ۱قاشق غذاخوری
طرز تهیه////
ابتدا پرتقال ها را که پوست کنده اید خرد کرده هسته بگیرید وفیله کنید وداخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه کنید.بعد از میکس کردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید؛بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مارمالاد بجوشد و بلوری شود.قبل از اینکه مارمالاد قوام آید کف روی مارمالادرا بگیرید تا مارمالاد کدر نشود.در نهایت آبلیمو ورنده پوست پرتقال را به مارمالاد اضافه کنید.
در صورت دلخواه میتوانید مقداری پودرژلاتین رادراب سرد حل کنیدوبه مارمالاد اضافه کنیدﻭپس اﺯﭼﻨﺪﻟﺤﻈﻪ ﻣﺎﺭﻣﺎﻻﺩراازروی حرارت ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ