Thursday, November 19, 2015

مربای گل محمدی




🌹🍞ﻧﺎﻥ ﺗﺎﺯﻩ ﺧﺎﻧﮕﯽ ﻭ ﻣﺮﺑﺎﯼ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪﯼ🌹🍞
ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻧﺎﻥ ﺩﺭ ارشیو نان
مواد لازم:
گلبرگ گل محمدی خشک  1پیمانه
شکر.  1پیمانه
آب.  1/2لیوان
آبلیمو.  1/2قاشق چایخوری
گلاب.  1/4پیمانه
پسته و گردو  به میزان لازم
برای آماده کردن شهد مربا :::
شکر و آب را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید
زمانی که شهد قوام لازم را پیدا کرد،گلاب را روی گلبرگ ها ریخته و با چنگال گلبرگ ها را هم میزنیم تا گلاب به خورده گلبرگ ها رود.برای این منظور 2دقیقه زمان لازم است.
سپس گلبرگ های خیس خورده را درون نربا میریزیم و روی قابلمه دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم مربا با حرارت ملایم 10دقیقه بجوشد.در پایان آبلیمو ریخته و 2دقیقه بعد شعله را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم دم کنی روی آن بماند تا سرد شود.
پ.ن1) گذاشتن دم کنی برای اینست که عطر مربا حفظ شود
پ.ن2)در صورت دلخواه در پایان پخت مربا پسته و گردوی خرد شده به مربا اضافه کنید
پ.ن3)برای تهیه ی مربا از گلبرگهای تازه :
گلبرگ ها را شسته و درون شهد بریزید و در پایان پخت میتوانید درون مربا گلاب بریزید.

مربای پوست پرتقال









- خلال پوست پرتقال يا نارنج 1کيلو
2 - شکر. 1کيلو و 200گرم
3 - آب. 3پيمانه
4 - آبليمو 1قاشق سوپخوري
5 - آب پرتقال. در صورت تمايل1/2پيمانه
6 - محلول زعفران 1/2پيمانه
7 - هل آسياب شده درصورت تمايل،يک قاشق مربا خوري
8 - خلال پسته و بادام. 1پيمانه

روش پخــــت

ابتدا قسمت سفيد پوست پرتقال رو جدا و اون رو خلال مي کنيم.

خلال ها رو دوبار در آبجوش مي ريزيم و به مدت 10دقيقه مي جوشونيم... سپس آبکش مي کنيم و با آب سرد اون هارو مي شوريم و به مدت 5الي6ساعت،توي کاسه ي آب سرد قرار ميديم.در اين مدت 3الي4بار آب اون رو عوض مي کنيم تا تلخي آن گرفته شود.. آب رو همراه شکر روي حرارت ملايم قرار ميديم تا قوام بياد،خلال هاي تلخي گرفته رو داخل شربت مي ريزيم،بعد از 10الي15دقيقه،آبليمو،هل و زعفران رو به مربا اضافه مي کنيم،پس از چند جوش،مربا رو از روي حرارت برميداريم.

مي تونيم خلال پسته و بادام رو داخل مربا و يا براي تزيين روي مربا بريزيم
...

مربای توت فرنگی







مربای خوشرنگ وخوش عطر توت فرنگی
مواد لازم:
توت فرنگی.  ۱ کیلو
شکر.  ۱ کیلو
آبلیمو.  ۲قاشق غذاخوری
طرزتهیه
توت هاروشسته و سپس کاسبرگهای انرو جداکنیدشکررالابلای توت ریخته ودرظرفی که بهتراست لعابی باشد ریخته ودریخچال بمدت حداقل ۱۲ ساعت قرار دهید .
توت دراین مدت اب میاندازد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید
برای پخت مربا ۳۰ دقیقه کافیست  ودرزمان پخت کف تشکیل شده روی مربا رابگیرید
دوستان اگر بعداز گذشت نیم ساعت غلظت مربا قوام لازم رانداشت توت هارو جداکنید واجازه دهید شهد مربا قوام لازم راپیداکند حالا توت هارو داخل مربا قرار دهید همینطور اب لیموترش را به ان اضافه کنید وپس ازچنددقیقه ازروی حرارت بردارید
نکته: بعضی ازدوستان مربارا بمدت یکروز درهمان ظرف میگذارند تااگه اب انداخت دوباره بجوشانند
ولی شخصا مربا راسریع خنک کرده ودر فریزرقراردادم و غلظتش هم عالی بود

Saturday, November 14, 2015

تارت مربایی







تارت مربایی ، تارت با پنیر ماسکار پونه

مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
پنیر ماسکارپونه ۲۵۰گرم
آرد ۵۰۰ گرم
کره ۲۶۰گرم
پودر قند ۱۰۰گرم
نمک ۱/۲ﻗﺎﺷﻖ چایخوری
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
مربای تمشک بدون شهد به میزان لازم
طرزتهیه
کره و پودر قند را باهمرن بزنید تا جایی که نرم و سبک شود .پنیرماسکارپونه را هم اضافه کرده و هم بزنید.سپس تخم مرغﻭﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍﺑﻪ مخلوط اضافه کرده موادرومخلوط کنید سپس آرد را اضافه کنید.
مواد را فقط تا وقتی که حالت خمیری بگیره هم بزنید ﻭﺯﯾﺎﺩ ورزندهید
خمیرراﺩﺭﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﻤﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺑﯿﻦ ﺩﻭﻧﺎﯾﻠﻮﻥ وﺑﺎﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯﻭﺭﺩﻧﻪ ﺑﺎﺯﮐﻨﯿﺪ ﻭﺑﺮﺵ ﯾﺎﻗﺎﻟﺐ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭﺭﻭﯼ ﯾﮑﯽ ﺍﺯﺧﻤﯿﺮﻫﺎﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺯﺩﻩ ﻣﺮﺑﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﺑﺮﺵ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﻭﯼ ﺍﻥ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻭﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯﭼﻨﮕﺎﻝ ﻟﺒﻪ ﻫﺎﺭﺍ ﻓﯿﮑﺲ ﮐﻨﯿﺪ
ﻭﺩﺭﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮﮐﻪ با ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻩ ﺍﯾﺪ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻩ ﻭﺩﺭﻓﺮ ۱۸۰ﺑﻤﺪﺕ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﯾﺎﺗﺎﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﺭﻧﮕﺶ ﮐﻤﯽ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﺩ بگذارید
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺍﺯﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید

کیک با تم کدو حلوایی




کیک با تزیین کدو حلوایی..و کاپ کیک های شکلاتی ..

حلوای پرتقالی









مواد لازم ::
آردگندم 2پیمانه
شکر 2پیمانه
روغن 1پیمانه
آب پرتقال 1 پیمانه
هل 1/4 قاشق چایخوری
محلول زعفران 2 ﻗﺎﺷﻖ سوپخوری
گلاب 3/4 پیمانه
طرز تهیه :::
روغن رادر ظرفی بریزید تا روغن ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش طلایی شود . ﺩﺭﺣﯿﻦ تفت ﺩﺍﺩﻥ ارد ،گلاب را با شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ( فقط درحد جوش امدن وحل شدن شکرکافیه )،آرد رو از روی حرارت بردارید و شربت حاصل را روی اون بریزید.بعد روی حرارت هم بزنیدو همزمان هل ،زعفران و اب پرتقال را به آن اضافه کنید و هم بزنید ﺗﺎﺣﻠﻮﺍ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍﺑﮕﯿﺮﺩ
ﻧﮑﺘﻪ : ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺗﯿﺮﮔﯽ ﻭﺭﻭﺷﻨﯽ ﺣﻠﻮﺍ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﺗﻔﺖ ﺍﺭﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﻭﮐﺎﻣﻼ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺍیست

 
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻮﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ با ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﻃﻮﺭﺳﯿﺎﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ.
دستور عينا نقل قول خانم طورسيان ميباشد.
ﻣﻮﺍﺩﻻﺯﻡ :
آرد قنادی 350 گرم - کره یا مارگارین منجمد 150 گرم - پودرقند 100 گرم - تخم مرغ معمولی 60 گرمی یک عدد و مقدار کمی نمک و وانیل .
طرز تهیه : آرد ، پودرقند ، نمک و مارگارین را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند . سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید . اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید 

 

 

، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید .
برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند .
وقتی خنک شدند ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید


















دلمه فلفل ستاره ای





ﺩﻟﻤﻪ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍﯼ
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻟﻤﻪ ﮐﺎﻓﯿﻪ ﺗﺨﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﻭ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻣﺜﻞ ﺳﺲ ﻣﺎﮐﺎﺭﻭﻧﯽ ﭘﺮﮐﻨﯿﺪ ﻓﻘﻂ ﺍﺩﻭیه بمقدارزیاد ﻭﮐﻤﯽ ﺍﺑﻠﯿﻤﻮ ﺗﺎﺯﻩ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ (ﻭﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍگر ﻃﻌﻢ ﺗﻨﺪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺩﻭﻧﻪ ﺍﺯ ﺗﺨﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍخلش ﺑﻤﻮﻧﻪ ﭼﻮﻥ ﮐﻪ ﺧﻮﺩ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﺎﻓﺘﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﺷﯿﺮینه)ﺳﭙﺲ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻤﺪﺕ ۱۵ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ، ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﻟﻤﻪ ﻣﯿﺘﻮان ﮐﻨﺎﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﻣﺰﻩ ﻭﯾﺎ ﺩﻭﺭ ﭼﯿﻦ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کرد