🌹🍞ﻧﺎﻥ ﺗﺎﺯﻩ ﺧﺎﻧﮕﯽ ﻭ ﻣﺮﺑﺎﯼ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪﯼ🌹🍞
ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻧﺎﻥ ﺩﺭ ارشیو نان
مواد لازم:
گلبرگ گل محمدی خشک 1پیمانه
شکر. 1پیمانه
آب. 1/2لیوان
آبلیمو. 1/2قاشق چایخوری
گلاب. 1/4پیمانه
پسته و گردو به میزان لازم
برای آماده کردن شهد مربا :::
شکر و آب را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید
زمانی که شهد قوام لازم را پیدا کرد،گلاب را روی گلبرگ ها ریخته و با چنگال گلبرگ ها را هم میزنیم تا گلاب به خورده گلبرگ ها رود.برای این منظور 2دقیقه زمان لازم است.
سپس گلبرگ های خیس خورده را درون نربا میریزیم و روی قابلمه دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم مربا با حرارت ملایم 10دقیقه بجوشد.در پایان آبلیمو ریخته و 2دقیقه بعد شعله را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم دم کنی روی آن بماند تا سرد شود.
پ.ن1) گذاشتن دم کنی برای اینست که عطر مربا حفظ شود
پ.ن2)در صورت دلخواه در پایان پخت مربا پسته و گردوی خرد شده به مربا اضافه کنید
پ.ن3)برای تهیه ی مربا از گلبرگهای تازه :
گلبرگ ها را شسته و درون شهد بریزید و در پایان پخت میتوانید درون مربا گلاب بریزید.
ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻧﺎﻥ ﺩﺭ ارشیو نان
مواد لازم:
گلبرگ گل محمدی خشک 1پیمانه
شکر. 1پیمانه
آب. 1/2لیوان
آبلیمو. 1/2قاشق چایخوری
گلاب. 1/4پیمانه
پسته و گردو به میزان لازم
برای آماده کردن شهد مربا :::
شکر و آب را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید
زمانی که شهد قوام لازم را پیدا کرد،گلاب را روی گلبرگ ها ریخته و با چنگال گلبرگ ها را هم میزنیم تا گلاب به خورده گلبرگ ها رود.برای این منظور 2دقیقه زمان لازم است.
سپس گلبرگ های خیس خورده را درون نربا میریزیم و روی قابلمه دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم مربا با حرارت ملایم 10دقیقه بجوشد.در پایان آبلیمو ریخته و 2دقیقه بعد شعله را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم دم کنی روی آن بماند تا سرد شود.
پ.ن1) گذاشتن دم کنی برای اینست که عطر مربا حفظ شود
پ.ن2)در صورت دلخواه در پایان پخت مربا پسته و گردوی خرد شده به مربا اضافه کنید
پ.ن3)برای تهیه ی مربا از گلبرگهای تازه :
گلبرگ ها را شسته و درون شهد بریزید و در پایان پخت میتوانید درون مربا گلاب بریزید.
No comments:
Post a Comment