Friday, September 18, 2015

کرامبل هلو







کیک کرامبل هلو
مواد لازم
كمپوت هلو         500گرم
ارد                   100 گرم
ﭘﻮﺩﺭﺑﺎﺩﺍﻡ           25گرم
تخم مرغ            2عدد
كره                  75 گرم
شكر                 75 گرم
وانيل                 يك‌چهارم قاشق چايخوري
نمك                   یک پنس
بيكينگ‌پودر        1و 1/2قاشق چايخوري

 
مواد لازم براي كرامبل:
آرد           75 گرم
شكر         35 گرم
وانيل        1/4 قاشق چايخوري
كره          50 گرم

 
مواد لازم براي رويه:
پودر قند        50گرم
آبليمو     1 قاشق سوپخوری

 طرز تهيه‌ي كيك:
كره و شكر را با همزن ﺑﺰﻧﯿﺪ تانرم ولطیف شود حالا تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید بهمراه وانیل وخوب هم بزنيد در انتها آرد ،نمک، پودربادام وبيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كنيد و به مايه اضافه کنید كيك را در قالب 15×30که با کاغذروغنی کف ودیوارهای انراپوشانده اید بریزید و صاف كنيد و هلو‌هاي خرد شده را روي مايه‌ي كيك بريزيد و بعد كرامبل را بریزید سپس پرکهای ﺑﺎﺩﺍﻡ
.قالب را در طبقه‌ي وسط فربادمای 180درجه به مدت 35 دقيقه بپزيد. حالا آبليمو و پودر قند را با هم مخلوط كنيد و با قلم‌مو روي كيك داغ بريزيد.
نکته: ﺑﺎﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺑﻮﺩﻥ ﻓﺮﻫﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﯿﮏ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﮐﯿﮏ ﻃﻼﯾﯽ بشه ﺩﺭﭘﺎﯾﺎﻥ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﻥ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﮔﺮﯾﻞ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ کنید

 
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﺍﻣﺒﻞ:
ﺍﺭﺩ،ﺷﮑﺮ،کره ووانیل راباهمزن بزنید تابه شکل خرده نان شود


No comments:

Post a Comment