Friday, September 18, 2015

حلوای بادام






مواد لازم

آرد گندم سه صفر     450گرم
آرد برنج               250 گرم
پودر قند                700گرم
پودر بادام              200گرم
هل آسیاب شده           20گرم
کره                     350گرم
روغن جامد            2ملاقه کوچک
زنجبیل به میزان دلخواه
 

آرد را در ماهیتابه روی حرارت تفت دهید،با شعله ی کم،بدون روغن.در حین تفت دادن آرد برنج را بریزیدو بعد از کمی تفت دادن آن ها را الک کنید. بعد کمی روغن اضافه کنید و کامل مخلوط و آنها را الک کنید و مجددا الک کنید


.روغن و بقیه کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید،نباید زیاد ﺗﯿﺮﻩ شود و باید رنگ آن روشن بماند.وقتی به میزان لازم سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید و پودر قندو هل و بادام و زنجبیل را بریزید و مخلوط کنید

 در نهایت ﺩﺭ یک سینی پهن کنید ،به قطر ۱سانت ،و بعد بصورت دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید.ﻭﺩﺭﯾﺨﭽﺎﻝ بمدت ۲ﺍﻟﯽ ۳ﺳﺎﻋﺖ قراردهید ﻭﺍﻧﮕﺎﻩ ﺣﻠﻮﺍﻫﺎﯼ ﺑﺮﺵ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺭﺍﺍﺯﻫﻢ ﺟﺪﺍﮐﻨﯿﺪ


 

No comments:

Post a Comment