Friday, September 18, 2015

کوکو مجلسی تبریز







ﮐﻮﮐﻮﯼ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺳﻪ ﺭﻧﮓ تبریز
مواد لازم لایه ی سبزی::
تره.                 400گرم
آرد                  2تا3قاشق سوپ خوری
نمک                 1/2قاشق چایخوری
ادویه دلخواه و زرد چوبه      به میزان لازم
پودر فلفل سیاه            1/4قاشق چایخوری
زرشک                2قاشق سوپ خوری
گردوی نگینی       2قاشق سوپ خوری
تخم مرغ             3تا4عدد

 
مواد لایه ی سیب زمینی::::
سیب زمینی آب پز   500گرم،رنده شده
تخم مرغ               3عدد
نمک                     حدود 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه               1/2 قاشق چایخوری
پودر کاری             1/2قاشق چایخوری
محلول زعفران        1 قاشق سوپ خوری

 
مواد لایه ی لوبیا سبز::::
لوبیا سبز ریز شده        200گرم بخار پز
سیب زمینی نگینی        2/5 پیمانه، سرخ شده
گوشت چرخ کرده        100تا 150 گرم، تفت داده شده
پیاز سرخ شده             4قاشق سوپ خوری
زرشک                      2قاشق سوپ خوری
گردو نگین شده            2قاشق سوپخوری
ادویه                        1قاشق سوپخوری
نمک                          1قاشق چایخوری
محلول زعفران           1قاشق سوپ خوری
تخم مرغ                    4عدد
روغن                 به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن

 
موادهر کوکو رو جدا ترکیب کنید وبترتیب داخل قالب بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت ونیم قراردهید

No comments:

Post a Comment