Friday, September 18, 2015

دسر هلو





مواد لازم:
ﺧﺎﻣﻪ صبحانه              100گرم
شیر                          200میلی لیتر
کمپوت هلومیکس شده   250 گرم
زرده تخم مرغ             3عدد
پودرژلاتین                3قاشق سوپخوری
وانیل                       1/4 قاشق چایخوری
اب سرد                 1/4 پیمانه

 شکر                      100 گرم
طرز تهیه///
ابتدا زرده تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن برقی زده تا مواد کرم رنگ شوند.
پودر ژلاتین را با اب روی حرارت بن ماری قرار داده تا صاف و یکدست شود.
شیر را روی حرارت قرار داده تا بجوشد و بعد روی مواد زرده تخم مرغ ریخته و با همزن هم بزنید سپس مواد را به مدت ۵دقیقه روی حرارت قرارداده تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود.بعد از روی حرارت برداشته صبرکنیدتاکمی ازحرارت بیفتد ، ژلاتین شفاف شده را اضافه کرده موادراباهم مخلوط کنید، کمپوت هلو را میکس کرده و به همرا خامه صبحانه به مواد اضافه کنید.کرم را در قالب ریخته و در یخچال به مدت ۳تا ۴ساعت قراردهید تا ببندد



No comments:

Post a Comment