Friday, September 18, 2015

ترشی فلفل و بادمجان شکم پر





ﺗﺮﺷﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺷﮑﻢ ﭘﺮ 
ﻓﻠﻔﻞ ﺭﯾﺰ       ۳۰ ﻋﺪﺩ 
ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﻣﻌﻄﺮ ﺧﺸﮏ      نیم لیوان
ﻫﻮﯾﺞ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺷﺪﻩ            ۲عدد
نمک                  نصف قاشق مرباخوری
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ            نصف قاشق چایخوری
ﮔﻠﭙﺮ ﻧﯿﻢ ﮐﻮﺏ      یک قاشق مرباخوری
ﺳﯿﺮ                  ﯾﮏ ﺑﻮته
ﻓﻠﻔﻞسبز            ۴ﻋﺪﺩ
سرکه        بمیزان لازم
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ  
ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ روبه همراه نصف فنجان سرکه      ﺗﺮﮐﯿﺐ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﮏ ﺑﺮﺵ ﻭﺳﻂ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭﺩﺍﺧﻞ ﺍﻧﺮﺍﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺍﺯ مواد ﺗﺮﺷﯽ  ﺩﺍﺧﻞ ﺍﻧﺮﺍ ﭘﺮﮐﻨﯿﺪ ودرظرف مناسب بجینید    ﻭﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﻟﯿﺘﺮﺳﺮﮐﻪ ﺭﺍﺑﺤﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭﺩﺍﻍ ﺭﻭﯼ ﻓﻠﻔﻠﻬﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ ﻭﺩﺭﺏ ﺍﻧﺮﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺷﯽ ﺑﻌﺪﺍﺯﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻣﺎﺩﻩ 
است

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﯼ ﺗﺮﺷﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ 
ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺰ     ۱۰ﻋﺪﺩ
ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﻣﻌﻄﺮﺧﺸﮏ     ۱ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﻧﻤﮏ                 ۲ﻗﺎﺷﻖ مرباخوری
ﻫﻮﯾﺞ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩﺷﺪﻩ     ۵عدد
ﺳﯿﺮ                     ﯾﮏ ﺑﻮﺗﻪ ﮐﻮﭼﮏ
ﻓﻠﻔﻞ                      ۴ تا۵ ﻋﺪﺩ
ﮔﻠﭙﺮ نیم کوب                   ۱ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ                ۱/۲ﻗﺎﺷﻖ مرباخوری
ﺳﺮﮐﻪ                  ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ لازم
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ 
ﻫﻮﯾﺞ ﺭﻭﻧﮕﯿﻨﯽ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﺗﻤﯿﺰ ﭘﻬﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺍﮔﺮﺭﻃﻮﺑﺘﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﺎﻣﻼ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺩﺭﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩﺧﺸﮏ ﺭﻭﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺳﺮﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﺍﻧﻬﺎ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ 
ﺭﻭﯼ ﻗﺴﻤﺖ ﺑﺎﻻﯼ ﻓﻠﻔﻠﻬﺎ ﯾﮏ ﺑﺮﺵ ﺍﻓﻘﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﻧﻪ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﮐﺎﻣﻞ ﻭﻗﺴﻤﺖ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﻭﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺍﺯﻣﻮﺍﺩ ﺗﺮﺷﯽ ﺩﺭﻭﻥ ﻓﻠﻔﻞ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ .
ﻓﻠﻔﻠﻬﺎ ﺭﺍﺩﺭﻇﺮﻑ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ ﻭﺣﺪﻭﺩ ﯾﮏ ﻟﯿﺘﺮﺳﺮﮐﻪ ﺭﺍﺑﺠﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﺩﺍﻍ ﺭﻭﯼ ﻓﻠﻔﻬﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ 
ﻓﺮﺻﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺮﺷﯽ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺏ ﻇﺮﻑ ﺭﺍﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺷﯽ ﺑﻌﺪﺍﺯﮔﺬﺷﺖ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﺳﺖ

ترشی بادمجان ﺷﮑﻢ پر
مواد لازم :
 سبزﯾﻬﺎﯼ ﻣﻌﻄﺮﻭﻣﺤﻠﯽ  ﯾﮏ لیوان
 ادويه             يك قاشق جایخوری
 نمک               يك قاشق مرباخوری
 بادمجان قلمی کوچک     ۱كيلو
 سرکه                به میزان لازم
ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ              ﯾﮏ قاشق مرباخورﯼ
ﻫﻮﯾﺞ  ﻧﮕﯿﻨﯽ شده                ۵ﻋﺪﺩ
گلپر نیم کوب        ۱ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺳﯿﺮ                    ۲بوته
ﻓﻠﻔﻞ سبز خشک شده یک قاشق مرباخوری 
سرکه ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ لازم
طرزتهيه :
سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع،مرزه، ریحان ،ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است. سبزيها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم.

براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده کنید.   يك برش در وسط بادمجان ها ايجاد کنیدو در سركه بحوشانید. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قراردهید تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.

سبزي ترشي خرد شده را درظرف تقريباً بزرگي بریزید و نمك ، ادويه،ﻫﻮﯾﺞ ،ﮔﻠﭙﺮ، سیر وﻓﻠﻔﻞ ونصف فنجان سرکه به آن اضافه کنید . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را ازاين مخلوط پرکنید و در ظروف مخصوص ترشي بگذارید. سپس روي مواد سركه بریزید تا سركه روي بادمجان ها را بگيرد. در آنها را محكم ببندید و در جاي خنك نگه دارید
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯﺳﺒﺰﯼ ﻫﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید
ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺷﯽ ﺑﻌﺪﺍﺯﺣﺪﻭﺩ ۱۰ ﺭﻭﺯ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺼﺮﻑ میباشد

No comments:

Post a Comment