Thursday, October 8, 2015

براونی شکلاتی








طرزتهیه
 آرد.  210گرم
پودر کاکائو.  2قاشق غذاخوری
شکلات تلخ.  300گرم
کره.  200گرم
شکر  450گرم
تخم مرغ.  5عدد
وانیل.  2قاشق چایخوری
نمک.  1قاشق چایخوری
//طرز تهیه
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد گرم کنید.قالب۲۰*۳۰را چرب کرده و کاغذ بیاندازید.
کره و شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.
آرد و پودر کاکائو و نمک را با هم الک کنید.
زمانی که کره و شکلات ذوب شدند ،شکر را اضافه کنید،و خوب مخلوط کنید.و اجازه دهید به دمای محیط برسد..حالا تخم مرغ هارا اضافه کنید.در این مرحله زیاد نزنید..فقط در حد فولد شدن.
ﺣﺎﻻ مخلوط ارد ﻭﭘﻮﺩﺭﮐﺎﮐﺎﺋﻮﺭﺍﻧﯿﺰ اضافه کنید ﻭﺯﯾﺎﺩ هم نزنید فقط درحد مخلوط شدن
اگر زیاد بزنید براونی بافت مخملیشو از دست میده و به جای براونی کیک شکلاتی خواهید داشت.
مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر به مدت نیم ساعت قرار دهید.برخلاف کیک های دیگر که در هنگام تست کردن،نباید چیزی به تستر بچسبه.در مورد براونی صدق نمیکنه.و همین که کیک از دیواره های قالب فاصله گرفت،کیک آماده است
اگر بیشتر در فر بمونه ..خشک میشه

No comments:

Post a Comment