Thursday, October 1, 2015

مربای زرشک تازه



این مربای ،بسیار خوش رنگ و خوش طعمه و واقعا طهم متفاوتی داره که قطعا عاشقش خواهید شد.
دستور از وبلاگ لذت آشپزی با هانی شف عزیزم



مواد لازم:

زرشک پاک کرده: 500 گرم

شکر: 500 گرم (من همیشه نسبت مساوی شکر و زرشک می گیرم تا ملس باشه مربا..شما اگه خیلی شیرین دوست دارین باشه 200 گرم بیشتر از مقدار زرشک، شکر بریزین)

آب: 2 تا 2 و نیم لیوان

وانیل: نوک کارد

طرز پخت:

زرشک رو بعد از پاک کردن شستم و توی آبکش گذاشتم آبش بره


شکر رو توی آب ریختم و هم زدم..روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه و جوش بیاد...کمی شربت غلیظ بشه..حدود 6، 7 دقیقه


حالا زرشک ها رو توش می ریزیم و می ذاریم 5 دقیقه ای بجوشه


تا کمی قوام بیاد....من شربت مربای زرشک رو زیاد نمی ذارم غلیظ بشه


در عین حال مربا باید به اندازه پخته بشه ...زیاد بمونه له میشه ها


خاموش می کنم و میذارم خنک بشه کمی (از داغی بیفته) بعدم وانیل توش ریختم و هم زدم

وقتی خوب خنک شد، توی شیشه می ریزم...


بقیه شربتش رو هم توی شیشه دردار نگه میدارم...شربت زرشک خیلی خوشمزه ست..

No comments:

Post a Comment