Thursday, October 1, 2015

سس کارامل








مواد مورد نیاز
1 - شکر  ۲۰۰ گرم 
2 - خامه ی صبحانه  ۲۰۰گرم
روش پخــــت
شکر را در قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

شکر بر اثر حرارت شروع به ذوب شدن میکند.اصلا هم نزنید.فقط گهگاهی قابلمه را تکان دهید

وقتی شکر ذوب شود شفاف میشود.(تا اینجا شما شکر کاراملی دارید)

در این مرحله خامه را که بهتر است آن را کمی گرم کرده باشید ، به کارامل اضافه کنید و سریع هم بزنید

سس کارامل آماده است.این سس را در ظرف شیشه ای دردار میتوانید به مدت طولانی در یخچال نگه داری کنید.






چند نکته در تهیه این سس:
قابلمه ای مناسب که بهتر است از جنس روی باشد در نظر بگیرید
متناسب با میزان شکر قابلمه را انتخاب کنید و حجم زیادی از شکر را در قابلمه ای کوچک نریزید.
سس کارامل را در حجم زیاد تهیه نکنید و اگر به مقدار زیادی از آن احتیاج داشتید ، طی چند مرحله تهیه کنید.
هنگام ذوب شدن شکر اصلا آن را هم نزنید.
هنگام ذوب شدن شکر مراقب باشید که شکر زیاد نسوزدکه هم مزه ی بدی به سس میدهدهم رنگ آن را تیره میکند.

No comments:

Post a Comment