موادلازم
پرتقال بدون پوست ۵۰۰گرم
رنده پوست پرتقال به میزان لازم
شکر ۱کیلوگرم
آبلیمو ۱قاشق چایخوری
ﮊﻻﺗﯿﻦ ۱قاشق غذاخوری
طرز تهیه////
ابتدا پرتقال ها را که پوست کنده اید خرد کرده هسته بگیرید وفیله کنید وداخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه کنید.بعد از میکس کردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید؛بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مارمالاد بجوشد و بلوری شود.قبل از اینکه مارمالاد قوام آید کف روی مارمالادرا بگیرید تا مارمالاد کدر نشود.در نهایت آبلیمو ورنده پوست پرتقال را به مارمالاد اضافه کنید.
در صورت دلخواه میتوانید مقداری پودرژلاتین رادراب سرد حل کنیدوبه مارمالاد اضافه کنیدﻭپس اﺯﭼﻨﺪﻟﺤﻈﻪ ﻣﺎﺭﻣﺎﻻﺩراازروی حرارت ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ
No comments:
Post a Comment