Thursday, October 1, 2015

مارمالاد پرتقال





موادلازم
پرتقال بدون پوست  ۵۰۰گرم
رنده پوست پرتقال  به میزان لازم
شکر  ۱کیلوگرم
آبلیمو  ۱قاشق چایخوری
ﮊﻻﺗﯿﻦ  ۱قاشق غذاخوری
طرز تهیه////
ابتدا پرتقال ها را که پوست کنده اید خرد کرده هسته بگیرید وفیله کنید وداخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه کنید.بعد از میکس کردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید؛بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مارمالاد بجوشد و بلوری شود.قبل از اینکه مارمالاد قوام آید کف روی مارمالادرا بگیرید تا مارمالاد کدر نشود.در نهایت آبلیمو ورنده پوست پرتقال را به مارمالاد اضافه کنید.
در صورت دلخواه میتوانید مقداری پودرژلاتین رادراب سرد حل کنیدوبه مارمالاد اضافه کنیدﻭپس اﺯﭼﻨﺪﻟﺤﻈﻪ ﻣﺎﺭﻣﺎﻻﺩراازروی حرارت ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ

No comments:

Post a Comment