کوکو مجلسی تبریز
ﮐﻮﮐﻮﯼ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺳﻪ ﺭﻧﮓ تبریز
مواد لازم لایه ی سبزی::
تره. 400گرم
آرد 2تا3قاشق سوپ خوری
نمک 1/2قاشق چایخوری
ادویه دلخواه و زرد چوبه به میزان لازم
پودر فلفل سیاه 1/4قاشق چایخوری
زرشک 2قاشق سوپ خوری
گردوی نگینی 2قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 3تا4عدد
مواد لایه ی سیب زمینی::::
سیب زمینی آب پز 500گرم،رنده شده
تخم مرغ 3عدد
نمک حدود 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاری 1/2قاشق چایخوری
محلول زعفران 1 قاشق سوپ خوری
مواد لایه ی لوبیا سبز::::
لوبیا سبز ریز شده 200گرم بخار پز
سیب زمینی نگینی 2/5 پیمانه، سرخ شده
گوشت چرخ کرده 100تا 150 گرم، تفت داده شده
پیاز سرخ شده 4قاشق سوپ خوری
زرشک 2قاشق سوپ خوری
گردو نگین شده 2قاشق سوپخوری
ادویه 1قاشق سوپخوری
نمک 1قاشق چایخوری
محلول زعفران 1قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 4عدد
روغن به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن
موادهر کوکو رو جدا ترکیب کنید وبترتیب داخل قالب بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت ونیم قراردهید
No comments:
Post a Comment