مواد لازم:
پودر قند 100 گرم
روغن جامد 300 گرم
شربت بار یا عسل گرم 60 گرم
شير 60 گرم
وانيل مقداری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 600گرم
مارمالاد یا ژله ی مغزی به مقدار لازم.
روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود
بعد از اون آرد رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن هم میزنیم.
خمیر با قرار گرفتن در یخچال چسبندگی اش بهتر خواهد شد.
خمير را به مدت 1 الی 2 ساعت در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد.
بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد.
براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرتارت بپاشيد در سيني فر چيده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150
درجه بپزيد تا كمي تغيير رنگ دهد
No comments:
Post a Comment