مواد لازم
بالنگ. نیم کیلو
شکر. نیم کیلو
آب. دو لیوان
آب بالنگ. 3قاشق غذاخوری
طرز تهیه
بالنگ هارا 1الی 2 روز در آب سرد قرار دهید.
پوست زرد بالنگ را بگیرید،از آنها میتوان مربای خوعطر و خوش طعمی درست کرد.
بالنگ هارا از وسط دونیم کنید.میوه ی بالنگ را خارج کنید.
قسمت سفید را داخل آبجوش به مدت 5دقیقه بجوشانید.سپس آبکش کرده و درون آب سرد قرار .دهید. به مدت 4 الی5ساعت
در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.بالنگ ها را با دست کمی فشار دهیدتا آب تلخ آنها گرفته شود .
یکبار دیگر این کار را تکرار کنید.شکر را بجوشانیدبا آب بالنگ هارا که کاملا آبشان رفته را درون شهد بریزید و اجازه دهید تا قوام بیاید.در 5دقیقه پایانی از آب میوه درون مربا بریزید.
نکته:
دو نیم کردن بالنگ ها بهتر است زیرا اگر از ابتدا برش یا قالب بزنید،مربا در هنگام پخت له میشود.
برای برش زدن بهتر است مربا سرد شود.یعنی درون یخچال بگذارید.سپس برش یا قالب بزنید.
در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.بالنگ ها را با دست کمی فشار دهیدتا آب تلخ آنها گرفته شود .
یکبار دیگر این کار را تکرار کنید.شکر را بجوشانیدبا آب بالنگ هارا که کاملا آبشان رفته را درون شهد بریزید و اجازه دهید تا قوام بیاید.در 5دقیقه پایانی از آب میوه درون مربا بریزید.
نکته:
دو نیم کردن بالنگ ها بهتر است زیرا اگر از ابتدا برش یا قالب بزنید،مربا در هنگام پخت له میشود.
برای برش زدن بهتر است مربا سرد شود.یعنی درون یخچال بگذارید.سپس برش یا قالب بزنید.
No comments:
Post a Comment