Wednesday, October 21, 2015

آش بادمجان



 مواد مورد نیاز : 
بلغور گندم یاجو :  ۱پیمانه
لوبیا قرمز : ۱ پیمانه
نخود :۱پیمانه
بادمجان خردشده : ۱ کیلوگرم
کشک : ۲لیوان
پیاز داغ و نعنا داغ وسیرداغ : به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه :
حبوبات راازشب قبل بخیسانید ویا ۳دقیقه بجوشانیدودرهمان اب بگذارید بماندتایکساعت سپس اب انراخالی کنید ومجددا همراه بلغور بگذارید تاکاملا پخته شوند، نمک،فلفل  وکمی ﭘﯿﺎﺯﺩﺍﻍ راکه بازردچوبه تفت داده اید رابه مواددرون ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ اضافه کنیدوقتی خوب پخته شدن بادمجان ﻫﺎ ﺭﺍکه کمی درروغن تفت داده اید رادرون اش بریزید
 وپس ازنیم ساعت کمی کشک،  رابیفزایید شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد. 
ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ازاب قلم ویااستاک گوشت برای خوشمزه ترشدن اش نیزاستفاده کنید 
نکته بادمجان راخرد کرده ودرروغن کمی تفت دهید
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺗﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﻭﭘﺨﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﺵ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﺜﻞ ﺍﯾﻨﮑﻪ ازﮔﻮﺷﺖ ﻭﯾﺎ ﻋﺪﺱ ﺩﺭﺗﻬﯿﻪ ﺍﺵ بادمجان ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸ

No comments:

Post a Comment