Saturday, October 17, 2015

مارمالاد زرشک









ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ صبح بارونی ودل انگیز پاییزیتون ﺑﺨﯿﺮ 
ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ  ﺗﻮﺍﻡ ﺑﺎﺍﺭﺍﻣﺶ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﺍﺭﺯﻭﻣﻨﺪﻡ مارمالاد شفاف زرشک ونان خانگی
چند نکته در مورد پخت مارمالاد
 ۱)میوه هایی که می توان با آنها مارمالاد تهیه کرد ، عبارتند از : زرد آلو ، توت فرنگی ، به ، سیب ، هلو ، آلبالو ،تمشک ،کیوی، هویج ، آلو زرد یا قطره طلایی ، الوشابلون ، حتی زﺭﺷﮏ ، تمشک، پرتقال ، گلابی ﻭﺍﻧﺠﯿﺮ...
۲)  در مورد میوه هایی که هسته دار ﻫﺴﺘﻨﺪ ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ ویامیکس کنید
۳)برای مارمالادسیب ،به ﻭﻫﻮﯾﺞ پوست انراکنده وچرخ کنیدوبادولیوان اب بپزید سپس شکر رااضافه کنید
۴)  ﺑﺮﺍی پوست کندن میوه هایی چون ﻫﻠﻮ ابتدامیوه ﻫﺎﺭﺍ درابجوش بریزید وپس ازیک الی دو دقیقه میوه هارادرابسردبریزید بااین شک حرارتی پوست میوه براحتی جدا میشود سپس میوه هارادرمیکسر بریزید تاپوره شوند
۵)برای یک کیلو میوه ی شیرین، نیم کیلو  شکر و برای یک کیلو میوه ی ترش، یک کیلو شکر اضافه کنید (البته بسته به ﺫﺍﺋﻘﻪ )و بگذارید تا با شعله ملایم پخته شود. در صورتی که بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد ، می توانید برای یک کیلو میوه از دو ورق ژلاﺗﯿﻦ استفاده کنید ﻭ پس ازحل کردن به روش بن ماری آن را به میوه درحال پخت افزوده و بعد از ۴-۳ جوش، آن را از روی حرارت بردارید .
۶)برای میوه های شیرین ﺩﺭﭘﺎﯾﺎﻥ برای هریک کیلومیوه ازدوقاشق سوپخوری ابلیمو استفاده کنیدهمچنین میتوانید برای معطر کردن مارمالاد ازهل ،گلاب یاوانیل استفاده کنید.
طرزتهیه ﻣﺎﺭﻣﺎﻻﺩ شفاف مناسب برای ﺗﺰﺋﯿﻦ ،شیرینی،ﺩﺳﺮ ،ﮐﯿﮏ یابستنی
میوه را با یک لیوان آب داخل قابلمه ای بپزید. اما، در آن را نبندید.پس از چند دقیقه وقتی میوه نرم شد، آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید و شیره میوه را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.
در حین پخت، کف روی آن را جمع کنید.
نباید زمان پخت طولانی شود تا رنگ مارمالاد حفظ شود
نکته
1ـ چرامارمالادهابعدازپخت رنگ و شفافیت خود را از دست می دهند :
الف : در جای گرم نگهداری شوند. 
ب : دوباره جوشانده شوند.
ج : زمان زیادی نگهداری شده باشند (بهتر است مارمالادها را بیشتر از یک سال نگهداری نکنید.)
2ـ اگر مارمالاد با حرارت تند بجوشد، شکرک می زند.
3ـ بهتر است برای تهیه مارمالاد از ظروف لعابی و نچسب استفاده کنید. همچنین درِ ظرف باز باشد تا رنگ مارمالاد بهتر شود.



No comments:

Post a Comment