Thursday, October 1, 2015

کیک قهوه و سس شکلات


کیک خوش طعم و متفاوت قهوه با سس شکلات






مواد لازم:
تخم مرغ    ۳عدد
آرد          ۲پیمانه
شکر       ۱پیمانه
روغن      ۱پیمانه
شیر      ۱/۲پیمانه
بیکینگ پودر  ۲قاشق چایخوری
وانیل     ۱/۴قاشق چا یخوری
پودر قهوه فوری ۶ تا ۷قاشق سوپخوری(میتونید کم و زیاد کنید)
آب جوش   نصف پیمانه
پودرکاکائو  ۲قاشق سوپخوری
طرز تهیه///
قهوه را در آبجوش حل کرده و بگذارید ولرم شود.
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل حدود ۱دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه.
شیر و روغن  و محلول قهوه  را اضافه کنید و ﺑﺎﻫﻤﺰﻥ بزنید
آرد و بیکینگ پودر را که سه بار الک کرده اید ﺭﺍ اضافه کنید.و در فر به مدت ۴۰تا۵۰دقیقه قرار ﺩﻫﯿﺪ ﮐﯿﮏ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﻣﺎﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺗﺴﺘﺮ ﭼﯿﺰﯼ نچسبه
سس شکلات شف طیبه:
شکلات تلخ بهتره بالای ۹۰٪   ۱۶۰گرم
کره.    ۱۰۰گرم
شیر تبخیر شده     ۳۶۰میلی لیتر
پودر قند    ۲لیوان
طرز تهیه///
شکلات و کره را در یک کاسه به روش بن ماری ،زیر کتری کم باشد.هم نیزنیم تا ذوب و یکدست شوند.
شیر تبخیر شده را اضافه میکنیم و هم نیزنیم تا حل شود
وقتی حل شد مواد را به قابلمه ای مناسی منتقل میکنیم و روی حرارت مستقیم میذاریم و به خوبی هم میزنیم تا ته نگیرد و غلیظ بشه.
این سس توی ظرف در دار در یخچال تا مدت ها میمونه.
 یک لیوان شیر تبخیر شده :
ترکیب ۲/۳لیوان شیر خشک نیدو با ۳/۴لیوان آب جوش ﻭﺩﺭﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﻣﯿﮑﺲ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎﺻﺎﻑ ﻭﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﺩ

No comments:

Post a Comment