Sunday, April 18, 2021

حلوای متفاوت هویج هندی (گاجار حلوا) Gajar Halwa

 دوستان سلام طاعاتتون قبول حق انشالله 

اگر بدنبال یک حلوای متفاوت و خاص و جدید هستید با من همراه باشید 

 

Gajar halwa








گاجارحلوا یک حلوای سنتی هندی هست که رنگ چشمگیر هویج های غنی شده و طعم‌دار آن این حلوا را به یک نوع حلوای  منحصر به فرد برای امتحان کردن تبدیل میکنه .

 دراین حلوا هویج در شیر و کره و سپس در شکر پخته میشه و با مغزیجات ، هل و زعفران طعم دار میشه و مزه بینظیر و دلپذیری میگیره و البته بعد از تهیه و هنگام سرو اگر اون رو بهمراه بستنی سرو کنید که دیگه از خوشمزگیش نگم براتون که صد چندان میشه 😋😍😄👌

این حلوای متفاوت رو میتونید بعنوان دسر برای هر موقعیتی  تهیه کنید البته من خودم اسمش رو گذاشتم 🥕🥕😎معجون هویج 😎🥕🥕

خوب بریم‌سراغ رسپی این حلوای بینظیر و متفاوت

مواد لازم :

شیر : دو لیوان

کره ۷۰ گرم + ۳۰ گرم

خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری پر

هویج پوست کنده و رنده شده : نیم کیلو گرم

شکر : ۷۰ گرم تا ۸۰ گرم

محلول زعفران یک تا دو قاشق سوپخوری

پودر هل سبز : نیم یا یک  قاشق چای خوری

بادام هندی و پسته به میزان دلخواه (یک فنجان کوچک)

پودر پسته و بادام برای تزیین : به مقدار لازم

بستنی وانیلی به مقدار لازم و بدلخواه

طرز تهیه :

۳۰ گرم کره را در تابه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود ، بادام هندی و پسته خرد شده را در کره تفت دهید یک تا دو دقیقه کافیست .

 مغزیجات تفت داده شده را کنار بگذارید.

۷۰ گرم کره رادر تابه بزرگتر ریخته و روی حرارت ملایم  قرار دهید تا ذوب شود.

هویج را اضافه کنید و با کره حدودا پنج دقیقه تفت دهید حرارت حتما ملایم باشد .

 شیر را به هویج تفت داده شده افزوده و هم بزنید و سپس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا هویج پخته و شیر تبخیر شود . در این هنگام شکر و خامه را به مخلوط شیر و هویج اضافه کرده و هم بزنید و حرارت دهید تا کم کم شکر جذبِ هویج پخته شده شود .

در اواخر طبخ ، هل و زعفران و مغزیجات تفت داده شده را به آن افزوده و هم بزنید . پس از چند دقیقه حلوای اماده را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین کنید .هنگام سرو میتوانید از بستنی وانیلی استفاده کنید

نکته: این حلوا خامه ندارد و هویج با شیر پرچرب غلیظ شده پخته میشود (من به جای شیر پرچرب غلیظ شده از شیر و خامه استفاده کردم )

برای تهیه شیر پرچرب یک لیتر شیر پرچرب را روی حرارت قراردهید تا تبخیر شود و در نهایت دو لیوان شیر باقی بماند

این حلوا اصولا گرم بهمراه بستنی وانیلی سرو میشود .

No comments:

Post a Comment