Tuesday, April 20, 2021

سوپ فنجانی

سوپ فنجانی و حلوای بادام تبریز بهمراه نان سوپی خودم پز                                                                                



رسپی ﺳﻮﭖ ﻓﻨﺠﺎﻧﯽ 

آب مرغ.  750میلی لیتر
گالینابلانکا (عصاره مرغ). 3عدد
ساقه کرفس.  4ساقه
هویج.  4عدد
سیب زمینی.  2عدد کوچک
ماست.  2فنجان
شیر.  3فنجان
آرد برنج.  3قاشق غذاخوری
تخم مرغ.  2عدد
نمک و فلفل.  به میزان لازم
ﺧﺎﻣﻪ ﻭﯾﺎﮐﺮﻩ ۱۰۰ تا ۲۰۰گرم من اصولا ۲۰۰ گرم‌خامه میزنم

طرزتهیه

مواد جامد( هوﯾﺞ ،کرفس و سیب زمینی)را در خرد کن خرد کنید و در آب ﻣﺮﻍ بریزید وﺑﻤﺪﺕ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ دقیقه ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ بگذارید.آرد برنج و شیر را مخلوط کنید .ماست و تخم مرغ را هم با هم مخلوط کرده سپس این دو مواد را باهم مخلوط کرده و در سوپ بریزید و روی حرارت زیاد باید تند تند هم بزنید که سوپ بریده نشود .آنقدر هم بزنید تا سوپ جوش بیاید .نمک و فلفل را نیزبمیزان لازم اضافه کنیدو در نهایت گالینابلانکا(عصاره مرغ)  را اضافه کنیدو بعد از 5دقیقه خاموش ﮐﻨﯿﺪ .ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺭﭘﺎﯾﺎﻥ ﺧﺎﻣﻪ ﻧﯿﺰ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ .
این سوپ‌ رقیق تر از سوپهای معمول میباشد
ﻧﮑﺘﻪ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺒﺮﯾﺪﻥ ﺷﯿﺮ ﺩﺭﺳﻮﭖ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺍﺭﺩ ﮔﻨﺪﻡ ﯾﺎﺍﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ ﺑﻨﺎﺑﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭﺗﻬﯿﻪ ﺩﺭﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﺣﻞ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﺍﺭﺍﻡ ﺍﺭﺍﻡ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺳﺮﯾﻊ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ .
ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺒﺮﯾﺪﻥ ﺧﺎﻣﻪ ﺩﺭﺳﻮﭖ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭﭘﺎﯾﺎﻥ ﭘﺨﺖ ﺳﻮﭖ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ من سوپ رو از روی حرارت برمیدارم و بعد خامه رو اضافه میکنم




No comments:

Post a Comment