Thursday, November 19, 2015

مربای پوست پرتقال









- خلال پوست پرتقال يا نارنج 1کيلو
2 - شکر. 1کيلو و 200گرم
3 - آب. 3پيمانه
4 - آبليمو 1قاشق سوپخوري
5 - آب پرتقال. در صورت تمايل1/2پيمانه
6 - محلول زعفران 1/2پيمانه
7 - هل آسياب شده درصورت تمايل،يک قاشق مربا خوري
8 - خلال پسته و بادام. 1پيمانه

روش پخــــت

ابتدا قسمت سفيد پوست پرتقال رو جدا و اون رو خلال مي کنيم.

خلال ها رو دوبار در آبجوش مي ريزيم و به مدت 10دقيقه مي جوشونيم... سپس آبکش مي کنيم و با آب سرد اون هارو مي شوريم و به مدت 5الي6ساعت،توي کاسه ي آب سرد قرار ميديم.در اين مدت 3الي4بار آب اون رو عوض مي کنيم تا تلخي آن گرفته شود.. آب رو همراه شکر روي حرارت ملايم قرار ميديم تا قوام بياد،خلال هاي تلخي گرفته رو داخل شربت مي ريزيم،بعد از 10الي15دقيقه،آبليمو،هل و زعفران رو به مربا اضافه مي کنيم،پس از چند جوش،مربا رو از روي حرارت برميداريم.

مي تونيم خلال پسته و بادام رو داخل مربا و يا براي تزيين روي مربا بريزيم
...

1 comment:

  1. با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر بابت وبلاگ بسیار خوب، زیبا مفیدتون. می خواستم وبسایتم رو خدمتتون معرفی کنم که اگر صلاح دونستید سری بزنید و به بقیه هم معرفی کنید. وبسایت آموزش مرحله به مرحله ی شیرینی پزی با توضیح و تاریخچه
    www.spbaking.com

    ReplyDelete