مربای خوشرنگ وخوش عطر توت فرنگی
مواد لازم:
توت فرنگی. ۱ کیلو
شکر. ۱ کیلو
آبلیمو. ۲قاشق غذاخوری
طرزتهیه
توت هاروشسته و سپس کاسبرگهای انرو جداکنیدشکررالابلای توت ریخته ودرظرفی که بهتراست لعابی باشد ریخته ودریخچال بمدت حداقل ۱۲ ساعت قرار دهید .
توت دراین مدت اب میاندازد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید
برای پخت مربا ۳۰ دقیقه کافیست ودرزمان پخت کف تشکیل شده روی مربا رابگیرید
دوستان اگر بعداز گذشت نیم ساعت غلظت مربا قوام لازم رانداشت توت هارو جداکنید واجازه دهید شهد مربا قوام لازم راپیداکند حالا توت هارو داخل مربا قرار دهید همینطور اب لیموترش را به ان اضافه کنید وپس ازچنددقیقه ازروی حرارت بردارید
نکته: بعضی ازدوستان مربارا بمدت یکروز درهمان ظرف میگذارند تااگه اب انداخت دوباره بجوشانند
ولی شخصا مربا راسریع خنک کرده ودر فریزرقراردادم و غلظتش هم عالی بود
مواد لازم:
توت فرنگی. ۱ کیلو
شکر. ۱ کیلو
آبلیمو. ۲قاشق غذاخوری
طرزتهیه
توت هاروشسته و سپس کاسبرگهای انرو جداکنیدشکررالابلای توت ریخته ودرظرفی که بهتراست لعابی باشد ریخته ودریخچال بمدت حداقل ۱۲ ساعت قرار دهید .
توت دراین مدت اب میاندازد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید
برای پخت مربا ۳۰ دقیقه کافیست ودرزمان پخت کف تشکیل شده روی مربا رابگیرید
دوستان اگر بعداز گذشت نیم ساعت غلظت مربا قوام لازم رانداشت توت هارو جداکنید واجازه دهید شهد مربا قوام لازم راپیداکند حالا توت هارو داخل مربا قرار دهید همینطور اب لیموترش را به ان اضافه کنید وپس ازچنددقیقه ازروی حرارت بردارید
نکته: بعضی ازدوستان مربارا بمدت یکروز درهمان ظرف میگذارند تااگه اب انداخت دوباره بجوشانند
ولی شخصا مربا راسریع خنک کرده ودر فریزرقراردادم و غلظتش هم عالی بود
No comments:
Post a Comment