Friday, September 18, 2015
تارت گلابی
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ
ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﺗﻪ ﺍﻥ ﺭﺍﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﻗﺴﻤﺖ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﮔﻼﺑﯽ(ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎ)ﺭﺍﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﮔﻼﺑﯽ ﺻﺪﻣﻪ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎﻓﺮﻡ ﻇﺎﻫﺮﯼ ﺍﻥ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺑﻤﺎﻧﺪ
ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍ ﺑﺎشکلات ﭘﺮﮐﻨﯿﺪ
ﻭﺑﺎﺧﻤﯿﺮ ﺗﺎﺭﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺷﺶ ﺩﻫﯿﺪ ﻭﺩﺭﻓﺮﺑﺎﺩﻣﺎﯼ ۱۸۰ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻤﺪﺕ ۳۰تا۴۰ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﯾﺎﺗﺎﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺎﯼ ﮐﻤﯽ ﻃﻼﯾﯽ شود ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪﺩﺳﺘﻮﺭﺗﻬﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮﺗﺎﺭﺕ را در اینجا ببینید
ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﺗﻪ ﺍﻥ ﺭﺍﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﻗﺴﻤﺖ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﮔﻼﺑﯽ(ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎ)ﺭﺍﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﮔﻼﺑﯽ ﺻﺪﻣﻪ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎﻓﺮﻡ ﻇﺎﻫﺮﯼ ﺍﻥ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺑﻤﺎﻧﺪ
ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍ ﺑﺎشکلات ﭘﺮﮐﻨﯿﺪ
ﻭﺑﺎﺧﻤﯿﺮ ﺗﺎﺭﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺷﺶ ﺩﻫﯿﺪ ﻭﺩﺭﻓﺮﺑﺎﺩﻣﺎﯼ ۱۸۰ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻤﺪﺕ ۳۰تا۴۰ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﯾﺎﺗﺎﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺎﯼ ﮐﻤﯽ ﻃﻼﯾﯽ شود ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪﺩﺳﺘﻮﺭﺗﻬﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮﺗﺎﺭﺕ را در اینجا ببینید
زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی
: ﻣﻮﺍﺩﻻﺯﻡ ﺯﺭﺷﮏ ﭘﻠﻮ ﺑﺎﻣﺮﻍ ﺑﺮﺍﯼ ۴ﻧﻔﺮ
ﻣﺮﻍ ۴ﺗﮑﻪ
ﺑﺮﻧﺞ ۴ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺯﺭﺷﮏ ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻧﻤﮏ ، ﻓﻠﻔﻞ ﻭﺍﺩﻭﯾﻪ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻫﻮﯾﺞ ﯾﮑﻌﺪﺩ
ﮐﺮﻓﺲ ﯾﮏ ﺳﺎﻗﻪ
ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ﯾﮑﻌﺪﺩ ﮐﻮﭼﮏ
ﺧﻼﻝ ﭘﺴﺘﻪ ﻭﺑﺎﺩﺍﻡ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺩﻭﻗﺎﺷﻖ غذاخوری
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺯﺭﺷﮏ ﭘﻠﻮ
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺯﺭﺷﮏ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ ﻭﺩﺭﺍﺑﮑﺶ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﺍﺏ ﺍﻥ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺷﮑﺮﺑﺮﯾﺰﯾﺪ
ﭘﺲ ﺍﺯﺍﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺑﺮﻧﺞ ﻭﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺗﺰﺋﯿﻦ کنید
دسر هلو
مواد لازم:
ﺧﺎﻣﻪ صبحانه 100گرم
شیر 200میلی لیتر
کمپوت هلومیکس شده 250 گرم
زرده تخم مرغ 3عدد
پودرژلاتین 3قاشق سوپخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اب سرد 1/4 پیمانه
شکر 100 گرم
طرز تهیه///
ابتدا زرده تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن برقی زده تا مواد کرم رنگ شوند.
پودر ژلاتین را با اب روی حرارت بن ماری قرار داده تا صاف و یکدست شود.
شیر را روی حرارت قرار داده تا بجوشد و بعد روی مواد زرده تخم مرغ ریخته و
با همزن هم بزنید سپس مواد را به مدت ۵دقیقه روی حرارت قرارداده تا بوی
خامی تخم مرغ از بین برود.بعد از روی حرارت برداشته صبرکنیدتاکمی ازحرارت
بیفتد ، ژلاتین شفاف شده را اضافه کرده موادراباهم مخلوط کنید، کمپوت هلو
را میکس کرده و به همرا خامه صبحانه به مواد اضافه کنید.کرم را در قالب
ریخته و در یخچال به مدت ۳تا ۴ساعت قراردهید تا ببندد
کرامبل هلو
کیک کرامبل هلو
مواد لازم
كمپوت هلو 500گرم
ارد 100 گرم
ﭘﻮﺩﺭﺑﺎﺩﺍﻡ 25گرم
تخم مرغ 2عدد
كره 75 گرم
شكر 75 گرم
وانيل يكچهارم قاشق چايخوري
نمك یک پنس
بيكينگپودر 1و 1/2قاشق چايخوري
مواد لازم براي كرامبل:
آرد 75 گرم
شكر 35 گرم
وانيل 1/4 قاشق چايخوري
كره 50 گرم
مواد لازم براي رويه:
پودر قند 50گرم
آبليمو 1 قاشق سوپخوری
طرز تهيهي كيك:
كره
و شكر را با همزن ﺑﺰﻧﯿﺪ تانرم ولطیف شود حالا تخممرغها را دانه دانه
اضافه کنید بهمراه وانیل وخوب هم بزنيد در انتها آرد ،نمک، پودربادام
وبيكينگپودر را با هم مخلوط كنيد و به مايه اضافه کنید كيك را در قالب
15×30که با کاغذروغنی کف ودیوارهای انراپوشانده اید بریزید و صاف كنيد و
هلوهاي خرد شده را روي مايهي كيك بريزيد و بعد كرامبل را بریزید سپس
پرکهای ﺑﺎﺩﺍﻡ
.قالب
را در طبقهي وسط فربادمای 180درجه به مدت 35 دقيقه بپزيد. حالا آبليمو و
پودر قند را با هم مخلوط كنيد و با قلممو روي كيك داغ بريزيد.
نکته: ﺑﺎﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺑﻮﺩﻥ ﻓﺮﻫﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﯿﮏ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ
ﺍﻃﺮﺍﻑ ﮐﯿﮏ ﻃﻼﯾﯽ بشه ﺩﺭﭘﺎﯾﺎﻥ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﻥ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ
ﮔﺮﯾﻞ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ کنید
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﺍﻣﺒﻞ:
ﺍﺭﺩ،ﺷﮑﺮ،کره ووانیل راباهمزن بزنید تابه شکل خرده نان شود
کوکو مجلسی تبریز
ﮐﻮﮐﻮﯼ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺳﻪ ﺭﻧﮓ تبریز
مواد لازم لایه ی سبزی::
تره. 400گرم
آرد 2تا3قاشق سوپ خوری
نمک 1/2قاشق چایخوری
ادویه دلخواه و زرد چوبه به میزان لازم
پودر فلفل سیاه 1/4قاشق چایخوری
زرشک 2قاشق سوپ خوری
گردوی نگینی 2قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 3تا4عدد
مواد لایه ی سیب زمینی::::
سیب زمینی آب پز 500گرم،رنده شده
تخم مرغ 3عدد
نمک حدود 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاری 1/2قاشق چایخوری
محلول زعفران 1 قاشق سوپ خوری
مواد لایه ی لوبیا سبز::::
لوبیا سبز ریز شده 200گرم بخار پز
سیب زمینی نگینی 2/5 پیمانه، سرخ شده
گوشت چرخ کرده 100تا 150 گرم، تفت داده شده
پیاز سرخ شده 4قاشق سوپ خوری
زرشک 2قاشق سوپ خوری
گردو نگین شده 2قاشق سوپخوری
ادویه 1قاشق سوپخوری
نمک 1قاشق چایخوری
محلول زعفران 1قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 4عدد
روغن به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن
موادهر کوکو رو جدا ترکیب کنید وبترتیب داخل قالب بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت ونیم قراردهید
کیک بستنی
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﯿﮏ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻗﺎﻟﺒﯽ
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭﺍﺯﻓﺮﯾﺰﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻤﯽ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ
ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ سلیکونی ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭ ﭘﺮﻧﮑﻨﯿﺪ
ﮐﯿﮑﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭﮐﻪ ﺑﺎﻧﺪﺍﺯﻩ ﺩﻫﻨﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻩ ﺍﯾﺪﻩ ﺭﻭﯼ ﺑﺴﺘﻨﯽ قراردهید
ﻭﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺑﻤﺪﺕ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺩﻭﺳﺎﻋﺖ قراردهید
ﺑﻌﺪﺍﺯﻗﺎﻟﺐ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻫﻨﮕﺎﻡ ﺳﺮﻭبا ﮊﻟﻪ ﺗﺰﺋﯿﻦ کنید
Subscribe to:
Posts (Atom)