Friday, September 18, 2015

دلمه بادمجان


مواد لازم تهیه دلمه


بادمجان دلمه ای ۴عدد
فلفل دلمه ﺍﯼ ۴عدد
گوجه سفت ۴عدد
برای مواد میانی
برنج ۱پیمانه
لپه ۱/۲پیمانه
سبزی دلمه ۱۰۰گرم
پیازﺩﺍﻍ ۳ﻗﺎﺷﻖغذاخوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل بمیزان لازم

مواد ﻻﺯﻡبرای سس دلمه
رب گوجه ۱قاشق غذاخوری
نمک و فلفل بمیزان ﻻﺯﻡ
ﭘﯿﺎﺯﺩﺍﻍ ۱قاشق ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
گوجه میکس شده ۲۰۰ گرم
اب ۱/۲ فنجان

طرز تهیه دلمه
برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش رو تهیه کنید. مواد میانی این دلمه رو هم میتونید به روش مواد دلمه کلم برگ تهیه کنید. به این صورت که ابتدا برنج رو با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید. لپه رو هم بپزید. پیاز ها رو خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید. بعد هم گوشت رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلفل رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. مایه گوشت رو به برنج و لپه اضافه کنید و با سبزی ها کاملا مخلوط کنید.
ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯﺳﺒﺰﯼ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید

طرز تهیه دلمه
داخل بادمجانها ، فلفل ، گوجه رو کمی خالی کنید. سرشون رو هم به عنوان درپوش نگه دارید. از مواد میانی داخل بادمجانها و فلفل ها و گوجه ها بریزید. ﮐﺎﻣﻼ پرنکنید . چون برنج ها میپزه و حجمشون زیاد میشه.
برای سس دلمه
۱ قاشق رب گوجه رو در مفداری روغن کمی تفت بدهید و بهش ﭘﯿﺎﺯﺩﺍﻍ، نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید. بعد هم ۱/۲فنجان آب ﻭﮔﻮﺟﻪ میکس شده راروش بریزید. مقداری از سس را هم در ظرف کوچکتری برای گوجه ها بر میداریم. بادمجان ها و فلفل ها رو در ظرف حاوی سس به آرﺍمی بچینیدبا قاشق کمی از سس رو روی دلمه ها میریزیم. ظرف را روی حرارت ملایم قراردهیدتا کاملا دلمه پخته شود فقط خیلی مراقب باشید شعله زیاد نباشه با حرارت ملایم حدودانیم ساعت وقتی سس دلمه غلیظ شد واب اضافی اون کشیده شد حرارت راکم کنید وروی ظرف ویا قابلمه رادم کنی بگذارید .

گوجه ها را چون زودتر میپزند و ممکنه وا بروند در ظرفی جدا گانه ﺗﻬﯿﻪ کنید

تارت گلابی







ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ
ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﺗﻪ ﺍﻥ ﺭﺍﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭﻗﺴﻤﺖ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﮔﻼﺑﯽ(ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎ)ﺭﺍﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﮔﻼﺑﯽ ﺻﺪﻣﻪ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎﻓﺮﻡ ﻇﺎﻫﺮﯼ ﺍﻥ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺑﻤﺎﻧﺪ
ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍ ﺑﺎشکلات ﭘﺮﮐﻨﯿﺪ
ﻭﺑﺎﺧﻤﯿﺮ ﺗﺎﺭﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﺭﺍﭘﻮﺷﺶ ﺩﻫﯿﺪ ﻭﺩﺭﻓﺮﺑﺎﺩﻣﺎﯼ ۱۸۰ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻤﺪﺕ ۳۰تا۴۰ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﯾﺎﺗﺎﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﭘﺎﯼ ﮐﻤﯽ ﻃﻼﯾﯽ شود ﻗﺮﺍﺭﺩﻫﯿﺪ
ﺩﺳﺘﻮﺭﺗﻬﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮﺗﺎﺭﺕ را در اینجا ببینید

زرشک پلو با مرغ زعفرانی مجلسی









: ﻣﻮﺍﺩﻻﺯﻡ ﺯﺭﺷﮏ ﭘﻠﻮ ﺑﺎﻣﺮﻍ ﺑﺮﺍﯼ ۴ﻧﻔﺮ
ﻣﺮﻍ         ۴ﺗﮑﻪ
ﺑﺮﻧﺞ         ۴ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺯﺭﺷﮏ       ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ      ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﺭﻭﻏﻦ        ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻧﻤﮏ ، ﻓﻠﻔﻞ ﻭﺍﺩﻭﯾﻪ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ 
ﻫﻮﯾﺞ        ﯾﮑﻌﺪﺩ
ﮐﺮﻓﺲ      ﯾﮏ ﺳﺎﻗﻪ
ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ    ﯾﮑﻌﺪﺩ ﮐﻮﭼﮏ
ﺧﻼﻝ ﭘﺴﺘﻪ ﻭﺑﺎﺩﺍﻡ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺩﻭﻗﺎﺷﻖ غذاخوری
 ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺯﺭﺷﮏ ﭘﻠﻮ
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺯﺭﺷﮏ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ ﻭﺩﺭﺍﺑﮑﺶ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﺍﺏ ﺍﻥ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺭﻭﻏﻦ  ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺷﮑﺮﺑﺮﯾﺰﯾﺪ
ﭘﺲ ﺍﺯﺍﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺑﺮﻧﺞ ﻭﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺗﺰﺋﯿﻦ کنید






دسر هلو





مواد لازم:
ﺧﺎﻣﻪ صبحانه              100گرم
شیر                          200میلی لیتر
کمپوت هلومیکس شده   250 گرم
زرده تخم مرغ             3عدد
پودرژلاتین                3قاشق سوپخوری
وانیل                       1/4 قاشق چایخوری
اب سرد                 1/4 پیمانه

 شکر                      100 گرم
طرز تهیه///
ابتدا زرده تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن برقی زده تا مواد کرم رنگ شوند.
پودر ژلاتین را با اب روی حرارت بن ماری قرار داده تا صاف و یکدست شود.
شیر را روی حرارت قرار داده تا بجوشد و بعد روی مواد زرده تخم مرغ ریخته و با همزن هم بزنید سپس مواد را به مدت ۵دقیقه روی حرارت قرارداده تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود.بعد از روی حرارت برداشته صبرکنیدتاکمی ازحرارت بیفتد ، ژلاتین شفاف شده را اضافه کرده موادراباهم مخلوط کنید، کمپوت هلو را میکس کرده و به همرا خامه صبحانه به مواد اضافه کنید.کرم را در قالب ریخته و در یخچال به مدت ۳تا ۴ساعت قراردهید تا ببندد



کرامبل هلو







کیک کرامبل هلو
مواد لازم
كمپوت هلو         500گرم
ارد                   100 گرم
ﭘﻮﺩﺭﺑﺎﺩﺍﻡ           25گرم
تخم مرغ            2عدد
كره                  75 گرم
شكر                 75 گرم
وانيل                 يك‌چهارم قاشق چايخوري
نمك                   یک پنس
بيكينگ‌پودر        1و 1/2قاشق چايخوري

 
مواد لازم براي كرامبل:
آرد           75 گرم
شكر         35 گرم
وانيل        1/4 قاشق چايخوري
كره          50 گرم

 
مواد لازم براي رويه:
پودر قند        50گرم
آبليمو     1 قاشق سوپخوری

 طرز تهيه‌ي كيك:
كره و شكر را با همزن ﺑﺰﻧﯿﺪ تانرم ولطیف شود حالا تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید بهمراه وانیل وخوب هم بزنيد در انتها آرد ،نمک، پودربادام وبيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كنيد و به مايه اضافه کنید كيك را در قالب 15×30که با کاغذروغنی کف ودیوارهای انراپوشانده اید بریزید و صاف كنيد و هلو‌هاي خرد شده را روي مايه‌ي كيك بريزيد و بعد كرامبل را بریزید سپس پرکهای ﺑﺎﺩﺍﻡ
.قالب را در طبقه‌ي وسط فربادمای 180درجه به مدت 35 دقيقه بپزيد. حالا آبليمو و پودر قند را با هم مخلوط كنيد و با قلم‌مو روي كيك داغ بريزيد.
نکته: ﺑﺎﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺑﻮﺩﻥ ﻓﺮﻫﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﯿﮏ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﮐﯿﮏ ﻃﻼﯾﯽ بشه ﺩﺭﭘﺎﯾﺎﻥ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﻥ ﺭﻭﯼ ﮐﯿﮏ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﮔﺮﯾﻞ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ کنید

 
ﻃﺮﺯﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﺍﻣﺒﻞ:
ﺍﺭﺩ،ﺷﮑﺮ،کره ووانیل راباهمزن بزنید تابه شکل خرده نان شود


کوکو مجلسی تبریز







ﮐﻮﮐﻮﯼ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺳﻪ ﺭﻧﮓ تبریز
مواد لازم لایه ی سبزی::
تره.                 400گرم
آرد                  2تا3قاشق سوپ خوری
نمک                 1/2قاشق چایخوری
ادویه دلخواه و زرد چوبه      به میزان لازم
پودر فلفل سیاه            1/4قاشق چایخوری
زرشک                2قاشق سوپ خوری
گردوی نگینی       2قاشق سوپ خوری
تخم مرغ             3تا4عدد

 
مواد لایه ی سیب زمینی::::
سیب زمینی آب پز   500گرم،رنده شده
تخم مرغ               3عدد
نمک                     حدود 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه               1/2 قاشق چایخوری
پودر کاری             1/2قاشق چایخوری
محلول زعفران        1 قاشق سوپ خوری

 
مواد لایه ی لوبیا سبز::::
لوبیا سبز ریز شده        200گرم بخار پز
سیب زمینی نگینی        2/5 پیمانه، سرخ شده
گوشت چرخ کرده        100تا 150 گرم، تفت داده شده
پیاز سرخ شده             4قاشق سوپ خوری
زرشک                      2قاشق سوپ خوری
گردو نگین شده            2قاشق سوپخوری
ادویه                        1قاشق سوپخوری
نمک                          1قاشق چایخوری
محلول زعفران           1قاشق سوپ خوری
تخم مرغ                    4عدد
روغن                 به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن

 
موادهر کوکو رو جدا ترکیب کنید وبترتیب داخل قالب بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت ونیم قراردهید

کیک بستنی




ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﯿﮏ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻗﺎﻟﺒﯽ
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭﺍﺯﻓﺮﯾﺰﺭ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻤﯽ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ
ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﻟﺐ سلیکونی ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭ ﭘﺮﻧﮑﻨﯿﺪ
ﮐﯿﮑﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭﮐﻪ ﺑﺎﻧﺪﺍﺯﻩ ﺩﻫﻨﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻩ ﺍﯾﺪﻩ ﺭﻭﯼ ﺑﺴﺘﻨﯽ قراردهید
ﻭﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺑﻤﺪﺕ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺩﻭﺳﺎﻋﺖ قراردهید
ﺑﻌﺪﺍﺯﻗﺎﻟﺐ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻫﻨﮕﺎﻡ ﺳﺮﻭبا ﮊﻟﻪ ﺗﺰﺋﯿﻦ کنید