شیرینی حلوا برشی مجلسی
برای نان پایه از رولت استفاده کردم و حلوا هم حلوای زعفرانی
حلوای زعفرانی بهترین گزینه برای شیرینی حلوا برشی به نظر من و البته برای رولت
1. ابتدا حلوا رو آماده کنید.
2.نان رولت رو آماده کنید .
3. یک لایه ازحلوای سرد شده رو روی نان رولت خنک شده به ارامی و با پالت پخش کنید خیلی آروم اینکار رو انجام بدید تا بافت نان آسیب نبینه .(سعی کنید که لایه حلوا خیلی ضخیم نشه )
4.حالا نان رو به قسمت های مساوی تقسیم کنید من از طول چهار قسمت کردم .
5.لایه ها رو روی هم قرار بدید و کمی با دست و به آرامی فشار بدید تا لایه ها بهمبچسبه (تعداد لایه ها بسته به سلیقه و دلخواه خودتون میتونه دو یا سه و حتی چهار لایه باشه )
6.برای اینکه برش زدن راحت تر باشه نان حلوا رو یکی دو ساعت داخل یخچال و یا نیم ساعت در فریزر بگذارید .
7. نان حلوا را از فریزر و یا یخچال خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید . و روی اونرو به دلخواه تزیین کنید من ترجیح دادم ساده باشه
No comments:
Post a Comment