Tuesday, November 6, 2018

شیرینی حلوایی با نکات طلایی

حلوای آرد گندم زعفرانی (۱)

حلوای آرد گندم زعفرانی (۲)

حلوای گندم و بیسکوییت
دستور بیسکوییت را اینجا ببینید
دستور حلوای آرد گندم زعفرانی :
ﺣﻠﻮﺍﯼ اردگندم زعفرانی۱)
مواد لازم ::
آردگندم  300 گرم
شکر  250گرم
روغن مایع  150گرم
کره  100گرم
آب  300میلی لیتر
هل  1/2قاشق سوپخوری
محلول زعفران غلیظ 2قاشق سوپخوری
گلاب  1/2پیمانه
طرز تهیه :::
روغن رو تو ظرفی( ترجیحا مسی )بریزید تا روغن ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش طلایی بشه.حالا آب را با شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ،آرد رو از روی حرارت بردارید و شربت حاصل را روی اون بریزید.بعد روی حرارت هم بزنیدو همزمان هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خودش رو بگیره
درضمن استفاده ﺍﺯﺭﻭﻏﻦ جامد ویامایع ویاهردو کاملا اختیاریست
دستور حلوای زعفرانی۲)
👌اندازه ها با لیوان به درخواست دوستان همراه با نکات طلایی👌
حلوای زعفرانی آرد گندم
آرد گندم چهار لیوان (من آرد مخصوص کیک و شیرینی استفاده کردم)
روغن جامد و روغن مایع جمعا سه لیوان
شکر ۲لیوان پر
آب یک لیوان
گلاب سه چهارم لیوان
هل سائیده یک قاشق سوپخوری
محلول زعفران هر چه بیشتر بهتر و خوشرنگ تر 😄😎حداقل نصف فنجان
طرز تهیه :::
شکر را با آب روی حرار بگدارید تا اینکه شکر حل بشه و فقط یک جوش بزنه( بیشتر روی حرارت نذارید )
روغن رو در تابه مناسبی بریزید تا روغن ذوب و داغ شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید آنقدر هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش طلایی بشه. ،آرد رو از روی حرارت بردارید و شربت حاصل را روی اون بریزید.بعد روی حرارت هم بزنیدو همزمان هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خودش رو بگیره و باصطلاح گهواره ای بشه من در پایان قبل از گهواره ای شدن ۵۰ گرم هم کره به حلوا اضافه کردم شما هم اگر احساس کردید حلواتون خشکِ حتما اضافه کنید
نکته های طلایی:::::
۱. استفاده ﺍﺯﺭﻭﻏﻦ جامد ویامایع ویاهردو کاملا اختیاریست.
۲.میزان تیرگی و روشنی حلوا کاملاسلیقه ای و اختیاریست  و بستگی به تفت ارد دارد
۳.اگر حلوا به هر دلیلی خشک شد به آن شربت ، روغن یا کره اضافه کنید.
۴.اگر حلوا تکه تکه شد و خوب بهم نچسبید و از کافی بودن روغن ان مطمئن بودید کمی شهد به حلوا اضافه کنید .
۵.اگر حلوا شل بود آن را روی حرارت کمی تفت دهید و خوب بهم بزنید تا جمع شود .
۶. هل ، گلاب و زعفران را بهتر است در لحظان پایانی به حلوا اضافه کنید تا عطر و طعم آنها در حلوا حفظ شود .
۷. حلوا با ارد سه صفر یا همون آرد کیک و شیرینی لطیف تر از آرد سنگک میباشد .
۸.دوستان میتوانید هل ساییده شده را با مقدار کمی آبجوش دم کنید و بعد صافکرده و در حلوا استفاده کنید .
۹. سوال خیلی از دوستان 👈👈 راجع به تفت دادن آرد با روغن و یا اینکه اول آرد رو بو بدهند و بعد به روغن اضافه کنند ؟؟؟؟؟؟؟ هر دو روش رو میتوان انجام داد اما برای اینکه حلوای لطیف تری داشته باشید ابتدا آرد رو بو داده و الک کنید و سپس آرد رو به روغن داغ اضافه کنید .
آخرین نکته بسیار مهم:
برای قرار دادن حلوا بین بیسکوئیت ها کافیست حلوا رو روی یک سطح تمیر و صاف پهن کنید و با کاتر و یا قالبی که بیسکوئیت رو قالب زدید حلوا رو هم قالب بزنید و روی بیسکوئیت قرار بدید

No comments:

Post a Comment