مواد لازم خمیر پای
ارد. ۳۱۰ گرم
کره ۱۷۰گرم
پودرقند. ۷۰گرم
زرده تخم مرغ. یک عدد
شیر سرد. ۳ قاشق سوپخوری
یک عددزرده برای رومال روی خمیرپای
ارد. ۳۱۰ گرم
کره ۱۷۰گرم
پودرقند. ۷۰گرم
زرده تخم مرغ. یک عدد
شیر سرد. ۳ قاشق سوپخوری
یک عددزرده برای رومال روی خمیرپای
موادمیانی:
البالو. ۵۰۰ گرم
شکر. ۳۰۰ گرم
نشاسته ذرت. ۳ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری
شهد البالو. یک دوم پیمانه
ابلیمو. ۲ قاشق چایخوری
نمک. یک چهارم قاشق چایخوری
البالو. ۵۰۰ گرم
شکر. ۳۰۰ گرم
نشاسته ذرت. ۳ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری
شهد البالو. یک دوم پیمانه
ابلیمو. ۲ قاشق چایخوری
نمک. یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر پای :
کره راکه سرد است باارد مخلوط کنید میتوانید ازغذاسازاستفاده کنیدپودرقندوزرده و وانیل راافزوده وشیررابمخلوط اضافه کنید بانوک انگشت هم بزنید وجمع کنید
کره راکه سرد است باارد مخلوط کنید میتوانید ازغذاسازاستفاده کنیدپودرقندوزرده و وانیل راافزوده وشیررابمخلوط اضافه کنید بانوک انگشت هم بزنید وجمع کنید
کنیدخمیر را بصورت مسطح درکیسه فریزر بگذارید داخل یخچال تانیم ساعت استراحت کند . بعدازنیم ساعت دوسوم خمیر راداخل قالب تارت
۲۳سانتی پهن کنید
طرز تهیه مواد میانی پای
البالو را باشکر بجوشانید بمدت ۱۰ دقیقه سپس شهدالبالو را از ان جداکنید دریک کاسه همه مواد پای رابا هم ترکیب کنید
البالو را باشکر بجوشانید بمدت ۱۰ دقیقه سپس شهدالبالو را از ان جداکنید دریک کاسه همه مواد پای رابا هم ترکیب کنید
مواد میانی را روی ان ریخته واز باقی خمیر به هرشکلی که
دوست داشتید قالب بزنید و روی مواد بچینید وبازرده تخم مرغ رومال کرده ودر
فر گرم شده بادمای ۱۷۵ درجه بمدت ۴۰ دقیقه قراردهید پس ازپایان پخت گریل
راهم بمدت حداقل ۲ دقیقه روشن کنید تارویه پای طلایی ترشود
No comments:
Post a Comment